Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders Bakım Maskesi
Leaders Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders Bakım Maskesi

41 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Ciltteki ölü hücreleri temizleyerek arındıran bu maske içerdiği menthol ile cilt dokularının nefes almasını sağlar ve cildi canlandırır. Fazla sebumu kontrol altına alır ve akne oluşumunu engeller. Hindistan cevizi ile cildi anında nemlendirerek cilde duru bir görünüm kazandırır. Doğal fermente hindistan cevizi suyundan yapılan bu maske cildi ikinci bir doku gibi tam sararak aktif bileşenlerin cilde daha iyi nüfus etmesini sağlar.
Ürün İçeriği : Ascorbik Asit: Ölü Derilerin Atımını Kolaylaştırarak Cildi Arındırır.Gözenekleri Sıkılaştırır. Mentol(Nane): Dolaşımı Hızlandırarak Cildin Nefes Almasını Kolaylaştırır. Fazla Sebumu Kontrol Altına Alarak Cilde Daha Fresh Bir Görünüm Kazandırır. Hindistan Cevizi: Leader'S Teknolojısı İle Uretılmiş Dogal Hındıstan Cevizi Cildi Nemlendirir Hasasiyeti Giderir Ve Cilde Giren Ürünün Emilimini Arttırır.
Kullanım Şekli : Maskeyi kesesinden çıkartın ve üzerindeki koruyucu filmi dikkatli bir şekilde maskeden ayırın. Maskeyi filmi çıkarttığınız taraftan yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. Sonrasında dışta kalan koruyucu filmi nazikçe çıkarın. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5001943932

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin