Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders Bakım Maskesi
Leaders Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders Bakım Maskesi

41 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yazın cilde tazelik ve nem kazandıran cildi yağlandırmadan ve yormadan bakımını yapan eşşsiz bir maskedir. İçerdiği vitaminler cildin yeniden yapılandırılmasına yardımcı olarak duzenlı kullanımda mükemmel sonuçlar üretir. Doğal fermente hindistan cevizi suyundan yapılan bu maske cildi ikinci bir doku gibi tam sararak aktif bileşenlerin cilde daha iyi nüfus etmesini sağlar. Her güneş banyosu sonrası kullanıldığında cildin bakımını mükemmel bir şekilde gerçekleştirerek cilde ışıltı kazandırır.
Ürün İçeriği : Ananas Suyu: A,B Ve C Vitamini Bakımından Zengin Bu Meyve Cildi Mukemmel Bir Şekilde Aydınlatır. Hindistan Cevizi Suyu: Cildi Hızlıca Nemlendiren Bu Meyve Cildin Nefes Almasını Kolaylaştırarak Cildi Serinletir.
Kullanım Şekli : Maskeyi kesesinden çıkartın ve üzerindeki koruyucu filmi dikkatli bir şekilde maskeden ayırın. Maskeyi filmi çıkarttığınız taraftan yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. Sonrasında dışta kalan koruyucu filmi nazikçe çıkarın. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5001943933

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin