Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders Bakım Maskesi
Leaders Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders Bakım Maskesi

33.50 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Artık rahatlıkla güneşlenebilirsiniz. Güneş sonrası bakımınızı tamamlayan bu ürün UV ışınlarından kaynaklanan cilt hasasiyetini giderir. İçerdiği mineraller sayesinde cildi onararak fotoyaşlanmayı engeller. Her güneş banyosu sonrası düzenli kullanıldığında UV nin neden olduğu DNA hasarını engeller. Ciltteki kızarıklığı giderir ve cilde daha homojen bir görünüm kazandırır. Doğal fermente hindistan cevizi suyundan yapılan bu maske cildi ikinci bir doku gibi tam sararak aktif bileşenlerin cilde daha iyi nüfus etmesini sağlar.
Ürün İçeriği : Ibr Tclc Complex: Leaders'A Patentli Doğal Aktif Bileşen Fotoyaşlanmayı Engeller. Alg: İçeriğindeki İyot, Çinko Ve Çeşitli Mineraller Sayesinde Uv Den Kaynaklanan Cilt Hassasiyetinin Giderilmesine Yardımcı Olur. Cildi Onarır. Bitkisel Komplex: Dna Hasarlarını Engeller. Fotoyaşlanmanın Önüne Geçer. Keratonoıd: A Vitamini Türevi Olan Bu Madde Hücre Yenilenmesini Hızlandırır. Üçlü Yatıştırıcı: İçerdiği Yeşil Çay, Nilüfer Çiçeği Ve Papatya Özleriyle Cildi Yatıştırır, Nemlendirir Ve Papatyanın Antialerjik Etkisi İle Cilt Dokularını Onararak Güçlendirir.
Kullanım Şekli : Maskeyi kesesinden çıkartın ve üzerindeki koruyucu filmi dikkatli bir şekilde maskeden ayırın. Maskeyi filmi çıkarttığınız taraftan yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. Sonrasında dışta kalan koruyucu filmi nazikçe çıkarın. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5001943935

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin