Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders Bakım Maskesi
Leaders Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders Bakım Maskesi

129 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Göz altı morluklarına ve ince çizgilere elveda…. Göz altı morluklarını gideren FDA onaylı özel aktif bileşenleri göz çevresindeki renk eşitsizliğini giderir. ADENOSİN ile ince çizgileri bir dolgu maddesi gibi doldurarak göz çevrenize eşsiz bir bakım sunar. Dolaşımı düzenler ve göz etrafındaki şişlikleri giderir. Düzenli kullanıma uygun bu maske özel günlerinizde sizin kurtarıcınız olacaktır.
Ürün İçeriği : Adenosin: Fda Patentli Kırışıklık Karşıtı Bu İçerik Cildin Su Tutma Kabiliyetini Artırır. Kırışıklıklarda Bir Dolgu Görevi Görür. Salyangoz Ekstresi: Dolaşımı Düzenler Ve Cildi Besler. Nıasinamid: B Vitamini Türü Olan Bu Madde Göz Altı Morluklarının Giderilmesini Sağlar.
Kullanım Şekli : Maskeyi kesesinden çıkartın ve üzerindeki koruyucu filmi dikkatli bir şekilde maskeden ayırın. Maskeyi filmi çıkarttığınız taraftan yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. Sonrasında dışta kalan koruyucu filmi nazikçe çıkarın. 20-40 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5001943936

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin