Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders 7 Wonders Kalahari Melon Moisturizing Bakım Maskesi
Leaders 7 Wonders Kalahari Melon Moisturizing Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders 7 Wonders Kalahari Melon Moisturizing Bakım Maskesi

49 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : %80 su ve minerallerden oluşan Kalahari karpuzu içeriği ile nemsiz ciltlere rahat bir nefes aldırır. Hyaluronık asit bakımından zengin bu meyve çiçerdiği peptit ve aminoasitler ile cilteki nemsizliğe bağlı ince çizgilerin oluşmasına engel olur. Çantanızdan ayıramıyacağınız bu özel maske makyaj altı bazı olarak da mukemmel bir çözüm sunar. Doğal fermente hindistan cevizi suyundan yapılan bu maske cildi ikinci bir doku gibi tam sararak cildi anında nemlendirir ve aktif bileşenlerin cilde daha iyi nüfus etmesini sağlar.
Ürün İçeriği : B Vitamini : Ciltteki Renk Eşitsizliğini Giderir. Cilde Duru Parlak Ve Sağlıklı Bir Görünüm Kazandırır. A Vitamini: Cilt Hücrelerinin Yenilenmesini Hızlandırır. Hucre Çeperlerini Güçlendirir Ve Cildin Daha Canlı Ve Sağlıklı Gözükmesini Sağlar. Hyalauronık Asit: Cildin Nemini Artırr. Collagen Ve Elastın Liflerini Onararak Cildin Toparlanmasına Yardımcı Olur. Hindistan Cevizi: Doğal Fermente Hindistan Cevizi Cildin Ph Inı Düzenler Ve Cildi Nemlendirir.
Kullanım Şekli : Maskeyi kesesinden çıkartın ve üzerindeki koruyucu filmi dikkatli bir şekilde maskeden ayırın. Maskeyi filmi çıkarttığınız taraftan yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. Sonrasında dışta kalan koruyucu filmi nazikçe çıkarın. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5001943940

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin