Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders Bakım Maskesi
Leaders Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders Bakım Maskesi

49 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Leaders teknolojisi ile harmanlanmış organik zeytin yağları cildi aydınlatırak ciltteki renk eşitsizliğini giderir. Cildin ihtiyacı olan besin kaynakları bakımından zengin aktif bileşenler hücre yenilenmesini hızlandırır. Leke ve cildin renk eşitsizliği problemlerinde düzenli kullanımda mükemmel sonuçlar üreten bu maske cilt bakımınızın vazgeçilmez ürünü olacaktır. Doğal fermente hindistan cevizi suyundan yapılan bu maske cildi ikinci bir doku gibi tam sararak cildi anında nemlendir ve aktif bileşenlerin cilde daha iyi nüfus etmesini sağlar.
Ürün İçeriği : Omega 3: Cildin Olu Hucrelerinin Atılmasına Yardımcı Olur. İçerdiği Mineraller Sayesinde Cildi Besler Canlandırır. Niasinamid: B Vitamini Türevi Olan Bu Madde Melanin Sentezini Engelleyerek Lekelerin Rengini Açar. Ciltteki Renk Eşitsizliğinin Giderilmesine Yardımcı Olur. Hindistan Cevizi : Fermente Hindistan Cevizi Cildin Ph Inı Düzenler. Cildi Anında Nemlendiriri. Hasar Görmüş Cildin Onarılmasına Yardımcı Olur.
Kullanım Şekli : Maskeyi kesesinden çıkartın ve üzerindeki koruyucu filmi dikkatli bir şekilde maskeden ayırın. Maskeyi filmi çıkarttığınız taraftan yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. Sonrasında dışta kalan koruyucu filmi nazikçe çıkarın. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5001943941

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin