Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders 7 Wonders Tundra Cranberry Anti-Aging Bakım Maskesi
Leaders 7 Wonders Tundra Cranberry Anti-Aging Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders 7 Wonders Tundra Cranberry Anti-Aging Bakım Maskesi

49 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Kök hücreli içeriği ile yaşlanma belirtileri gösteren ciltlere mükemmel bir bakım sağlar. Kolajen ve elastın liflerini yeniden yapılandırarak cildin sarkmış dokularını onarır yuz ovalini yeniden şekillendirir. C vitaminleriyle cildi canlandırarak yaşlanma belirtilerinin giderilmesine yardımcı olur. Doğal fermente hindistan cevizi suyundan yapılan bu maske cildi ikinci bir doku gibi tam sararak cildi anında nemlendirir ve aktif bileşenlerin cilde daha iyi nüfus etmesini sağlar.
Ürün İçeriği : Mineraller(Demir, Fosfor, Potasyum, Çinko): Epitel Cilt Dokularının Onarılmasını Sağlayarak Kırışıklıkların Giderilmesini Sağlar. E Vitamini: Cilt Hucrelerinin Yenilenmesini Sağlayarak Cildin Toparlanmasına Ve Yaşlılık Belirtilerinin Giderilmesine Yardımcı Olur. C Vitamini: Cildi Canlandıran Bu Vitamin Ölü Hücrelerin Atılmasında Ve Kılcal Damar Duvarlarını Güçlendirererek Cildin Canlanmasında Önemli Rol Oynar. B6 Vitamini: Cilteki Renk Eşitsizliğini Giderir. Hindistan Cevizi: Fermente Hindistan Cevizi Suyu Cildin Ph Inı Düzenleyerek Cildi Nemlendirir Hasasiyeti Giderir.
Kullanım Şekli : Maskeyi kesesinden çıkartın ve üzerindeki koruyucu filmi dikkatli bir şekilde maskeden ayırın. Maskeyi filmi çıkarttığınız taraftan yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. Sonrasında dışta kalan koruyucu filmi nazikçe çıkarın. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5001943942

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin