Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders Bakım Maskesi
Leaders Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders Bakım Maskesi

41 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cilteki yağmur suyu etkisiyle gün boyu dış faktörlere bağlı nemsizliği giderir. Cildin uzun sure nemli kalmasını sağlayan özel bileşenleri ile cildi yormaz. Günlük kullanıma uygun bu maske cildinize daha fresh bir görünüm kazandırır.
Ürün İçeriği : Hyolorınıc Acıd: Cildin Su Tutma Kabiliyetini Artırarak Cildi Nemlendirir. Ascorbic Acıd: Ölü Hücrelerin Atılmasına Yardımcı Olarak Diger Maddelerin Emilimini Artırır.Kılcal Damar Duvarlarını Güçlendirerek Cilde Daha Homojen Bir Görünüm Kazandırır. Cildi Canlandırır. Gossypın 3 Sulfate: Cildin Dolaşımını Hızlandırır Ve Cilde Nemini Geri Kazandırmasına Yardımcı Olur. Omega 3: Cildin Lipit Bariyerini Güçlendirerek Nemini Kaybetmesini Engeller.
Kullanım Şekli : Yüzünüzü yıkayın ve kurulayın. Maskesi yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze hafifçe masaj yapın. En iyi etki için 4 hafta boyunca (haftada 1-2 kez) kullanılması tavsiye edilir.
Ürün Kodu: : 5001943945

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin