Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Leaders Bakım Maskesi
Leaders Bakım Maskesi 1

Leaders Leaders Bakım Maskesi

41 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildinizin peelingi…. Ölü hücrelerin giderilmesini sağlayan meyve asitleri ile bezenmiş bu maske cildi hırpalamadan arındırır ve cildi canlandırır. İçerdiği peptitler ile cildin yeniden yapılanmasını sağlayarak sarkmış dokuların toparlanmasına yardımcı olur. Hücre yenilenmesini hızlandıran vitamin desteği ile yaşlanma belirtilerinin giderilmesine yardımcı olur.
Ürün İçeriği : Aha: Bu Asit Cildi Ölü Hücrelerinden Arındırarak Yeniler. Hücre Yenilenmesini Hızlandırır Ve Cildi Canlandırır. A-E Vitaminleri: Cilteki Hücrelerin Beslenmesini Sağlayarak Kırışıklıkların Görünümünü Azaltır. Peptitler: Kolajen Dokularını Güçlendirerek Cildin Sarkmasına Engel Olur.
Kullanım Şekli : Yüzünüzü yıkayın ve kurulayın. Maskesi yüz hatlarınıza tam olarak uyacak şekilde yerleştirin. 10-20 dakika kadar yüzünüzde bekletin. Maskeyi çıkartın ve kalan solüsyon cildiniz tarafından emilene kadar yüzünüze hafifçe masaj yapın. En iyi etki için 4 hafta boyunca (haftada 1-2 kez) kullanılması tavsiye edilir.
Ürün Kodu: : 5001943950

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin