Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Lively Superbarrier 200 Ml Hyalüronik Asit Toniği
Lively Superbarrier 200 Ml Hyalüronik Asit Toniği 1

Lively Lively Superbarrier 200 Ml Hyalüronik Asit Toniği

524.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Lively SuperBarrier Hyaluronic Acid Toner: Hyalüronik Asit Toniği Cildinizi tümüyle nemlendirin! LIVELY Super Barrier™ Hyaluronic Acid Toner, kuru cildin nem ihtiyacını karşılar. Hassas cildin her noktasına ulaşarak cildin su dengesini korur. Beş farklı boyutta hyalüronik asit molekülleri içeren LIVELY Super Barrier™ Hyaluronic Acid Toner, tüm cilt katmanlarına nüfuz ederek cildi derinlemesine nemlendirir. Super Barrier™ bileşenlerinin optimal karışım oranı cildinizi besler ve mükemmel bir nemlendirme etkisi sağlar. İritasyona neden olmayan yapısı, hassas ciltler için güvenli kullanım sağlar. LIVELY Super Barrier™ Hyaluronic Acid Toner, beş farklı moleküler boyutta hyalüronik asit ile formüle edilmiştir, böylece cildinizi gün boyu nemli ve ferah tutar. Cruelty Free formülü hayvanlar üzerinde deney yapılmadan üretilmiştir. Formülünün cilt için güvenli olduğu EWG sertifikası ile tescillenmiştir.
Ürün İçeriği : %92,3 Oranında doğal içeriklerle hazırlanmıştır. Aqua, Butylene glycol, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Sodium hyaluronate, Caprylyl glycol, Illicium verum fruit extract, Hydroxyethyl urea, Panthenol, Propanediol, Sodium hyaluronate crosspolymer, Hydrolyzed glycosaminoglycans, Hydrolyzed hyaluronic acid, Hyaluronic Acid, Pentylene glycol, Madecassoside, Tamarindus indica seed polysaccharide, Ceramide np, Cellulose gum, Xanthan gum, Inulin, Cellulose, Glucose, Fructose * ORGANİK SERTİFİKALI
Kullanım Şekli : Temizleyiciden sonra avucunuza uygun miktarda toniği alın veya pamuk yardımıyla nazikçe yüzünüze ve boynunuza cilt tarafından tamamen absorbe edilene kadar uygulayın.En iyi sonuç için LIVELY Super Barrier™ Cica-panthenol Serum ile kullanılması tavsiye edilir.
Ürün Kodu: : 5002574984

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin