Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
M.Asam 200 Ml Aqua Intens Hyaluron Yuz Temizleme Jeli
M.Asam 200 Ml Aqua Intens Hyaluron Yuz Temizleme Jeli 1

M.Asam M.Asam 200 Ml Aqua Intens Hyaluron Yuz Temizleme Jeli

178 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : M.Asam AQUA INTENSE Hyaluronlu Temizleme Jeli parfüm içermez. Bir üründe iki özellik bir arada: Parfümsüz formülü hafif yüzey aktif maddeleri ve hyaluronik asit ile cildinizi temizler ve bakım yapar.Jojoba balmumu taneleri kir, ölü deri hücreleri ve makyaj kalıntılarını temizlemeye yardımcı olur ve cildinize yumuşak, temiz ve esnek bir his verir.
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Ürün İçeriği : AQUA (WATER), GLYCERIN, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoyl Glutamate, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, Sodium Chloride, Hydrogenated Jojoba Oil, Methylpropanediol, panthenol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Ethylhexylglycerin, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL AQUA (WATER), GLYCERIN, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoyl Glutamate, ACRYLATES / C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, Sodium Chloride, Hydrogenated Jojoba Oil, Methylpropanediol, panthenol, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Ethylhexylglycerin, SODIUM HYDROXIDE, ISOPROPYL ALCOHOL, DISODIUM EDTA, PHENOXYETHANOL VEGAN
Kullanım Şekli : Sabah ve akşam yüz, boyun ve dekolte bölgesine cildiniz ıslakken nazikçe masaj yaparak uygulanır. Ilık su ile durulanır.
Menşei : Almanya
Mililitre Bilgisi : 200 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : Tüm Yaş
Ürün Kodu: : 5002693468

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin