Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
M.Asam 30 Ml Perfect Teınt Kırışıklık Kaşıtı Krem
M.Asam 30 Ml Perfect Teınt Kırışıklık Kaşıtı Krem 1

M.Asam M.Asam 30 Ml Perfect Teınt Kırışıklık Kaşıtı Krem

304 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Perfect Teint’in ipeksi dokusu çizgi ve kırışıklıkları dolgu şeklinde düzenler. Cilt anında pürüzsüz görünür ve pürüzsüz görünüm mat görünüm ile mükemmel uyum içerisindedir. Yenilikçi retinol-peptid kompleksi yaşlanmanın uzun vadede getirdiği etkiler ile mücadele eder. Tüm yüze uygulanabilir. Tüm cilt tipleri ve yaş grupları için uygundur. Optik olarak gözeneklerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltır. Matlaştırıcı formülasyon. Anında düzelmiş ve kusursuz bir cilt için. Yenilikçi bir peptid kompleksi.
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Ürün İçeriği : Cyclopentasiloxane, Isododecane, DIMETHICONE, Dimethicone Crosspolymer, MICA, ETHYLHEXYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, Tribehenin, Caprylic / Capric Triglyceride, sorbitan isostearates, HYDROGENATED RETINOL, Palmitoyl Tripeptide-1, tocopherol, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), hexyl CINNAMAL, LIMONENE, GERANIOL, LINALOOL, CYCLOMETHICONE, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE) VEGAN
Kullanım Şekli : M.Asam Perfect Teint’i cilt bakımı veya makyaj uygulamanız sonrası tüm yüzünüze ince bir tabaka şeklinde veya doğrudan ince çizgilere uygulayabilirsiniz.
Menşei : Almanya
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : Tüm Yaş
Ürün Kodu: : 5002693514

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin