Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Hızlı Gönderi
Mana Mila 150 Ml Green Tea Jasmin Vücut Spreyi
Mana Mila 150 Ml Green Tea Jasmin Vücut Spreyi 1
Mana Mila 150 Ml Green Tea Jasmin Vücut Spreyi 2

Mana Mila Mana Mila 150 Ml Green Tea Jasmin Vücut Spreyi

550 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Vücut spreyi 150ml Canlandırıcı kokusu ile cildinizi yenilemeye yardımcı olur. Üst notalarda narenciye ve yeşil çay kokularının yumuşak esintisini bırakır. Çiçeksi notalar, bağımlılık yaratan bir kokuyu tamamlamak için misk notalarıyla birleşir. Kullanım: Vücudunuza belli bir mesafeden püskürtünüz. Uyarılar: Yanıcıdır. Ateşten ve ısıdan uzak tutunuz. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız. Kızarıklık veya tahriş oluştuysa, ürünü kullanmayı kesiniz. Haricen kullanılır. Göz ile temasından sakınınız. Göz ile temasında bol su ile durulayınız. Çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz. İçindekiler: Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Citral, Hydroxycitronellal, Eugenol, Geraniol
Ürün İçeriği : • Doğal İçerik
Mililitre Bilgisi : 150 ml
Kullanım Şekli : Vücudunuza belli bir mesafeden püskürtünüz. Uyarılar: Yanıcıdır. Ateşten ve ısıdan uzak tutunuz. Tahriş olmuş ciltte kullanmayınız. Kızarıklık veya tahriş oluştuysa, ürünü kullanmayı kesiniz. Haricen kullanılır. Göz ile temasından sakınınız. Göz ile temasında bol su ile durulayınız. Çocukların erişebileceği yerlerden uzak tutunuz. Oda sıcaklığında muhafaza ediniz.
Parfüm Notası : Üst notalarda narenciye ve yeşil çay kokularının yumuşak esintisini bırakır. Çiçeksi notalar, bağımlılık yaratan bir kokuyu tamamlamak için misk notalarıyla birleşir.
Menşei : Türkiye
Mililitre Bilgisi : 150 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002660952

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin