Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Mizon Good Night Wrinkle Care Sleeping Mask - Yaşlanma Karşıtı Gece Maskesi
Mizon Good Night Wrinkle Care Sleeping Mask - Yaşlanma Karşıtı Gece Maskesi 1

Mizon Mizon Good Night Wrinkle Care Sleeping Mask - Yaşlanma Karşıtı Gece Maskesi

489.90 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Güne gençleşerek başlayın! Mizon Good Night Wrinkle Care Sleeping Mask, içeriğindeki kolajen sayesinde sıkılaştırıcı, adenosin ve retinol sayesinde kırışıklık karşıtı ve önleyici, hyalüronik asit sayesinde nemlendiricive 10’u aşkın bitki özü sayesinde besleyici ve koruyucu bir gece maskesidir. Mükemmelcilt bakımı için mükemmel pratik çözüm! Mizon Yaşlanma Karşıtı Gece Maskesi, yaşlanma karşıtı bakım sunar. Cilt elastikiyetini artırıcı ve onarıcı etkidedir. Kırışıklıklara ve ince çizgilere karşı etkili şekilde mücadele eder. Cilt duvarının güçlenmesini sağlarken cilt yoğunluğunun kontrol altında tutulmasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği : İçerik: Water, Glycerin, Hydrogenated Polydecene,Octyldodecanol, Neopentyl Glycol Diheptanoate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil,Propanediol, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter,1,2-Hexanediol, Panthenol, Cetearyl Olivate, Palmitic Acid, Glyceryl Stearate,Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Stearic Acid, Sorbitan Olivate,Carbomer, Tromethamine, Butylene Glycol, Xanthan Gum, Camellia Japonica FlowerExtract, Ethylhexylglycerin, Adenosine, Disodium EDTA, Nelumbo Nucifera FlowerExtract, Coptis Chinensis Root Extract, Centella Asiatica Extract, PropolisExtract, Hyrdrolyzed Collagen, Fragrance
Mililitre Bilgisi : 75 ml
Kullanım Şekli : Gece yatmadan 10 dakika önce cildinize incebir tabaka olarak uygulayın. Cilt bakım rutininizin son basamağı olarak kullanın. Cildin kendini yenilediği ortalama 22:00 ve 02:00 saatleri arası gece kremleri maksimum etkisini gösterir. Yıkamanıza gerek yoktur. Mizon’un yüksek yoğunluklu Peptit Serumu,Placenta 45 Işıltı Artırıcı Yaşlanma Karşıtı Ampul veya Nemlendirici Hyalüronik Asit Serumu bir-iki damla ilave edilerek daha da iyi sonuçlar alınabilir.
Ürün Kodu: : 5002520589

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin