Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Mizon 60 Adet Kolajen Jel Göz Altı Maskesi
Mizon 60 Adet Kolajen Jel Göz Altı Maskesi 1

Mizon Mizon 60 Adet Kolajen Jel Göz Altı Maskesi

499.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildin dayanıklılığını artırıcı kolajen içeriği ile göz çevresindeki yorgun ve mat cildi canlandırır. Kaymadan yüzünüzün doğal şekline uyum sağlayacak hiper-elastik bir yapıya sahiptir. Sıcak suda çözünerek de kullanılabilir. Jel yapısıyla cildi tahriş etmeden serinletir ve sıkılaştırır. Yoğunlaştırılmış kolajen içeriği sayesinde cildin derinlerine nüfuz ederek cildi besler, yatıştırır ve dayanıklılığını artırır. Hidrojel mekanizması ile cilde yapışarak aktif malzemeleri harekete geçirir, cildin ısısıyla tepkimeye girerek derinlemesine absorbe edebilmelerini sağlar. Formülünde insan cildinin ürettiği kolajene çok yakın yapıda, tamamen deniz ürünlerinden elde edilen marin kolajen kullanılır. Marin kolajen, cildin yenilenmesine, ince kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olur, cilde daha genç bir görünüm katar. Havyar özü ve Niasinamid, cildi besleyen salyangoz özü ve cildi derinlemesine nemlendiren allantoin ve hyaluronik asit ise içeriğinde göze çarpan diğer unsurlar arasındadır.
Ürün İçeriği : Aqua, Glycerin, Dipropylene Glycol, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum,Butylene Glycol, Phenoxytanol, Xanthan Gum, Panthenol, Allantoin, Chloropesin, CI 77007, Niacinamide, Snail Secretion Filtrate, Propylene Glycol, Dipotassium Glycinissade, Adenosine, Disodium EDTA, PEG-60. Hydrogenated Castor Oil, Calcium Lactate, Sophora Japonica Fruit Extract , EthylHexanediol 1, 2-Hexanediol, Hydrolyzed Collagen(46,39ppm), Sodium Hyaluronat, Fragrance, Caviar Extract, Ethylhexylglycerin"
Kullanım Şekli : Cildi temizledikten ve tonik uyguladıktan sonra, kutudan çıkan hijyenik kaşık yardımıyla göz maskesini paketten çıkartın ve göz çevresine yerleştirin. 15-20 dakika bekledikten sonra maskeleri çıkarın ve yüzünüzde kalan sıvının emilmesi için cildinize hafifçe vurarak masaj yapın.
Ürün Kodu: : 5002574493

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin