Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Mizon Bütün Gün Koruyucu Beyazlatıcı Krem
Mizon Bütün Gün Koruyucu Beyazlatıcı Krem 1

Mizon Mizon Bütün Gün Koruyucu Beyazlatıcı Krem

79.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Mizon Allday Shieldfit White Tone Up Cream: Tüm Gün Koruyucu Beyazlatıcı Krem ile cildinizi etkili bir şekilde koruyun, güçlendirin ve beyazlatırken nemlendirin! Gün içerisinde, şehir hayatına özel olarak tasarlanmış yeni bir kirlilik koruyucu madde olan “citystem"" ile , cildi kuruluktan, zararlı dış etkenlerden, çevreden gelen toz ve kirlilikten korur. Citystem, toksik oksidan türlerini temizlerken cildi korur, güçlendirir ve onarır. Geceleri ise, Sica Bitkisi Kompleksi sayesinde hassas cildi sakinleştirir, kızarıklığını azaltır ve cilt bariyerini güçlendirici bir bakım sağlar. Nemlendiren ve beyazlatan, yumuşak dokudaki krem cildinize anında doğal bir ışıltı ve parlaklık verir. Formülünde, Terapötik Harmanlama teknolojisi ile cildin rahatlamasına yardımcı olan taze, tatlı ve hafif aroma kombinasyonları kullanılır. Yeşil çay yaprakları sayesinde gergin cildi anında rahatlatı. Kremi cildinize uygular uygulamaz cilt tonunuzun açıldığını görebilirsiniz.
Ürün İçeriği : Water, Propanediol, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Niacinamide, Titanium Dioxide, 1,2-Hexanediol, Sodium Polyacrylate, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl stearate, Sodium Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Salvia Hispanica Seed Extract, Centella Asiatica Extract, Houttuynia Cordata Extract, Polyisobutene, Allantoin, Dimethiconol, Fructo-Oligosaccharides, Saccharide hydrolysate, Anthemis Nobilis Flower Water, Marrubium Vulgare Extract, Trideceth-6, Ethylhexylglycerin, Pullulan, Aluminum hydroxide, Disodium EDTA, Triethoxycaprylylsilane, Madecassoside, Saussurea Involucrata Extract, C12-15 alkyl benzoate, Sambucus Nigra Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis Flower Extract, Magnolia Liliflora Flower Extract, Plumeria Rubra Flower Extract, Lilium Tigrinum Extract, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Veronica Officinalis Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Aluminum stearate, Polyhydroxystearic acid, Alumina, Fragrance.
Kullanım Şekli : Yüz : Sabah ve gece rutinlerinizin son aşamasında, temizlenmiş yüzünüze bir bezelye tanesi kadar ürünü uygulayın. Beyazlatmaya ihtiyacı olan bölgelere uygulayın.. Vücut:  Cildinizin koyu ve mat, beyazlatmaya ihtiyacı olan yerlerine uygulayın.
Ürün Kodu: : 5002574494

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin