Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Mizon Gerçek Saf C Vitamini Ampulü
Mizon Gerçek Saf C Vitamini Ampulü 1

Mizon Mizon Gerçek Saf C Vitamini Ampulü

974.90 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Mizon Real Vitamin C Ampoule: Gerçek Saf C Vitamini Ampulü Mizon’dan mutlaka deneyimlemeniz gereken yeni bir şaheser: Real Vitamin C Ampoule! Real Vitamin C Ampoule saf ve zenginleştirilmiş C vitaminin gücünü doğal ve etkili içeriklerle bir araya getiriyor. Işıltılı ve genç bir cildin sırrını tüm dünya ile paylaşıyor. Derinlemesine ışıltı ve nemlendirme: Cildin alt katmanlarına dek işleyen ampul kolayca uygulanır ve cilt tarafından kolayca absorbe edilir. Böylece cilde içerden dışarıya doğru derinlemesine nemlendirme ve canlılık sunar.Ekstra ışıltı: Arbutin! Işıltı ve canlandırıcı etkisini artırmak için doğru içeriklerle desteklendi. En popüler beyazlatıcılardan niacinamide gibi bazı içerikler c vitamininin etkisini yok eder. Tüm c vitamini ürünleri gibi dikkatli ve kullanma talimatlarına uygun şekilde uygulanmalıdır.
Ürün İçeriği : Doğal etkili içerikler: Formülündeki %35 oranındaki GDO içermeyen ECOCERT sertifikalı doğal nemlendirici propandiol fermente mısırdan elde edilmiştir. İçerdiği dimethyl isosorbide aktif içeriklerin cilt tarafından absorbe edilmesini ve uzun süre ciltte kalmasını kolaylaştırır. Scutellaria baicalensis kök ekstresi ve portakal kabuğu yağı cildin yatışmasına ve canlanmasına katkı sunar. Propanediol, Propylene Carbonate, Ascorbic Acid (%19), 2,3-Butanediol, Dimethyl İsosorbide, Arbutin, Orange Peel Oil, Limonene, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Adenosine.
Kullanım Şekli : Cilt bakım rutininizde cilt temizliği sonrası ilk adım olarak kullanılması tavsiye edilir. Böylece cilt tarafından daha kolay absorbe edilir. Birkaç damla içeriği damlalığı yardımıyla yüzünüze uygulayın ve parmak uçlarınızla cilde masaj yaparak absorme olmasına yardımcı olun.-Ürünü ilk kez kullanıyorsanız, az miktarda içeriği iç kolunuzda test edin ve istenmeyen etkilere karşı cildinizi gözleyin. -Saf c vitamini içeren ürünler doğaları gereği ciltte az miktarda yanma, hafif irritasyon ve batma gibi etkilere neden olur, bunlar beklenen etkilerdir ancak şiddeti cilt tipine ve durumuna göre değişiklik gösterir. Hassas bir cildiniz varsa, ürünün 1-2 damlasını günlük nemlendiricinizle karıştırarak uygulayın. -Göz ve ağız çevresinden uzak tutun, sadece harici kullanım içindir. Egzama gibi cilt problemleri yaşıyorsanız, cildinizi hassaslaştırabilecek ağır bir tedavideyseniz (Roaccutane vb benzeri ilaç tedavisi gibi) kullanım öncesi mutlaka doktorunuza danışın.-Gece ve gündüz kullanım için uygundur ancak tercihen gece kullanılmalıdır. Gündüz kullanılacaksa mutlaka uygulama sonrası güçlü SPF içeren bir güneş koruyucu da uygulanmalıdır.
Ürün Kodu: : 5002574485

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin