Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Neals Yard Remedies 50 Ml Bakım Maskesi
Neals Yard Remedies 50 Ml Bakım Maskesi 1

Neal's Yard Remedies Neals Yard Remedies 50 Ml Bakım Maskesi

900 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Ödüllü canlandırıcı balm temizleyici cildinizin taze ve pürüzsüz hissetmenizi sağlar. Kaş düzeltici, kütikül yağı ve dudak balmı olarak kullanılabilir. Antioksidan bakımından zengin yabani kuş burnu,provitamin A ve E vitamini içerir. Cildi yaşlanmaya karşı yavaşlatır,UV ışınlarına karşı etkili cilt kremidir.
Ürün İçeriği : Rosa Rubiginosa (Wild Rose) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Cera Alba (Beeswax)*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil*, Borago Officinalis (Starflower) Seed Oil*, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Ascorbyl Palmitate, Pelargonium Graveolens (Geranium) Flower Oil*, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil*, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Herb Oil*, Pogostemon Cablin (Patchouli) Leaf Oil*, Geraniol, Citronellol, Limonene, Linalool, Citral, Farnesol. *Organically produced ingredient. Natural constituent of essential oils listed. Made with 99% organic ingredients.
Kullanım Talimatı : Temizleyici olarak: yüzünüye uygulayın ve sıcak, ıslak bez ile silin. Besleyıcı bakım olarak: kuru bölgelere, dudaklara uygulayın ve 30 dk kadar bekletın. Sıcak, ıslak bez ile silin.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Yaş Aralığı : 25+
Model Kodu : 98400023620
Menşei : İngiltere
Ürün Kodu: : 5002919453

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin