Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
New Essentials 10 Ml Kaş Kirpik Serumu
New Essentials 10 Ml Kaş Kirpik Serumu 1
New Essentials 10 Ml Kaş Kirpik Serumu 2

New Essentials New Essentials 10 Ml Kaş Kirpik Serumu

129.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Kaş ve kirpik oluşumunu destekler, kirpikleri besler, dolgun görünmesine ve hızlı uzamasına yardımcı olur. Kaş ve kirpikleri nemlendirir, canlı ve gür görünmesini destekler. Bitki Kök Hücre ile hücre rejenerasyonuna destek olur. Kaşları yumuşatır ve kolay şekil almasına yardımcı olur.
Ürün İçeriği : Aqua, Hydrolyzed Keratin, Glycerin, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Propylene Glycol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Camellia Sinensis Leaf Extract, Biotin, Equisetum Arvense Extract, Niacin, Calcium PAntothenate, Humulus Lupulus Extract, Arctium LAppa Root Extract, Lawsonia Inermis Extract, Panicum Miliaceum Seed Extract, Betula Alba LEaf Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Pisum Sativum Sprout Extract, Sodium Benzoate, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Lecithin, Beta-Glucan, MAltodextrin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethyxylglycerin, Dimethicone,Polysorbate-20
Kullanım Şekli : Günlük kullanıma uygundur. Ellerinizi yıkadıktan sonra, Kaş ve Kirpiklerinize masaj yaparak uygulamanız daha etkili olmasını sağlar. Serumlar tek bir damlayla bile kalıcı etkiler yaratır. Bu nedenle çok sürmek yerine az ve masaj eşliğinde uygulamalısınız. Geceleri uygulanması daha yararlı olacaktır. Kirpiklere ise dip kısımlara çok ulaştırmadan da uygulayabilirsiniz.
Ürün Kodu: : 5002630788

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin