Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
New Essentials 250 Ml C Vitamini Canlandırıcı Günlük Saç Bakım Şampuanı
New Essentials 250 Ml C Vitamini Canlandırıcı Günlük Saç Bakım Şampuanı 1
New Essentials 250 Ml C Vitamini Canlandırıcı Günlük Saç Bakım Şampuanı 2

New Essentials New Essentials 250 Ml C Vitamini Canlandırıcı Günlük Saç Bakım Şampuanı

82.28 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Kafein ve Kolajen ile zenginleştirilmiş C Vitamin Şampuan, gün boyu saçlarınızın daha canlı ve daha parlak görünmesine yardımcı olur. İçeriğinde bulunan C vitamini sayesinde saç köklerinin daha dayanıklı olmasına destek olur.
Ürün İçeriği : Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoamphoacetate, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-200 Hydrogenated Glycerl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Glycerine, Panthenol, Polysorbate-20, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Parfum, Chamomilla Recıtita Flower Extract, Betula Alba Leaf Extract, Panicum Miliaceum Seed Extract, Equisetum Arvense Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Allantoin, Piroctone Olamine, Caprylyl Glycol, Caffeine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Salvia Officinalis Leaf Extract,Urtica Dioica Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Lawsonia Inermis Extract, Humulus Lupulus Extract, Limonene, Hydrolyzed Collagen, Hydrolyzed Keratin, Calcium Pantothenate, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Niacin, Zea Mays Germ Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Triticum Vulgare Germ Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Biotin, Tocopherol, Panthenyl Triacetat, Retinyl Palmitate
Kullanım Şekli : Islak saça yeteri miktarda dökerek köpürtün. Parmak uçlarınızla saç derisine masaj yaparak 1-2 dakika ovalayın ve bol su ile durulayın, daha sonra aynı işlemi tekrar edin. Günlük kullanıma uygundur.
Ürün Kodu: : 5002630775

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin