Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
New Essentials 30 Ml Kolajen Serum
New Essentials 30 Ml Kolajen Serum 1
New Essentials 30 Ml Kolajen Serum 2
New Essentials 30 Ml Kolajen Serum 3
New Essentials 30 Ml Kolajen Serum 4

New Essentials New Essentials 30 Ml Kolajen Serum

119.90 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Cildinizi birkaç sene önceki gergin ve enerjik görünümüne geri döndürmek ister misiniz ? Bakım rutininize newessentials collagen beauty booster serum’ u eklemenin tam zamanı. Zamanla ortaya çıkan yaşlanma belirtilerine karşı koyup cilde ihtiyacı olan gerginliği ve temel yapı taşını geri kazandıran bu harika serum, cildiniz için kolajen, protein ve nemlendirici takviyesi sağlar. Içeriğindeki hidrolize kolajen ile cildin kolajen dengesini sağlamasına yardımcı olur. Hyaluronik asit ile güçlendirilen bu eşsiz formül aynı zamanda beta glukan ile cildin protein sentezini oluşturmasına destek verir.
Ürün İçeriği : Aqua, Glycerin, Panthenol, Phytol, Isomalt, Phenoxyethanol, Hydrolyzed Collagen, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hyaluronic Acid, Beta-Glucan, Maltodextrin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine
Kullanım Şekli : Temizlenmiş yüzün her iki tarafına 3'er doz uygulayın. Boynunuz için de bir doz uygulayın. Yüzünüzün alt kısmından başlayarak dairesel hareketlerle cilde bastırmadan hafifçe uygulayın. Krem veya makyaj uygulamasından önce biraz bekleyin. 3 yaş altı çocuk kullanımı için uygun değildir. Göz içi ile direk temas ettirmeyiniz. Temas halinde bol su ile durulayınız. Yutmayınız. Cildin alerjik reaksiyon göstereceğini bildiğiniz bir hammadde içerikte var ise kullanımı durdurunuz.
Ürün Kodu: : 5002630795

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin