Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
New Essentials 30 Ml Cilt Beyazlatıcı Serum
New Essentials 30 Ml Cilt Beyazlatıcı Serum 1
New Essentials 30 Ml Cilt Beyazlatıcı Serum 2
New Essentials 30 Ml Cilt Beyazlatıcı Serum 3
New Essentials 30 Ml Cilt Beyazlatıcı Serum 4

New Essentials New Essentials 30 Ml Cilt Beyazlatıcı Serum

189.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Yüzdeki ve vücuttaki düzensiz tonları hafifletmeye ve azaltmaya yardımcı olur. C vitamini, kojik asit ve alfa-Arbutin, düzensiz cilt tonunu onarmaya yardımcı olmak için en iyi bilinen ve en etkili doğal bileşenlerdir. Arbutin, sentetik hidrokinona benzer cilt parlaklığı yaratan, ancak yan etkileri veya riskleri olmayan botanik bazlı bir bileşiktir. Bu yüzden, arbutin hassas cilde ve düzensiz cilt tonuna sahip insanlar için etkili bir seçim haline gelir. C vitamini ile eşleştirildiğinde, arbutin daha iyi parlaklık ile cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Kojik asit, melanin üretmek için gereken bir amino asit olan tirozin oluşumunu engellemeye yardımcı olur. Melanin üretimini engellemeye yardımcı olduğu için kojik asit, aynı zamanda aydınlatıcı bir etkiye sahiptir. Newessentials sizi uygun dozlarıyla bir araya getirdiği bu 3 güçlü etkenle ilk günden itibaren cildinizin parlaklığına ve gün geçtikçe size “cildine ne uyguluyorsun” diyen insanlarla dolu bir yaşama adım attırıyor.
Ürün İçeriği : Aqua, Kojic Acid, Alpha-Arbutin, Hydrolyzed Wheat Flour, Potassium Azeloyl Diglycinate, Glycerin, Panthenol, Phenoxyethanol, Phytol, Isomalt, Hyaluronic Acid, Etylhexylglycerin, Polysorbate-20, Ascorbyl Tetraisopalmitate
Kullanım Şekli : Temizlenmiş yüzünüzün her iki tarafına cilt yapınıza göre 1 ila 3 doz arası (Parmak ucuna veya cildinize bir bezelye tanesi kadar) uygulayın. Boynunuz için de bir doz uygulayın. Yüzünüzün alt kısmından başlayarak dairesel hareketlerle uygulayın. Krem veya makyaj uygulamasından önce biraz bekleyin.
Ürün Kodu: : 5002630803

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin