Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
New Essentials 30 Ml Yüksek Konsantre Gençleştirici Serum
New Essentials 30 Ml Yüksek Konsantre Gençleştirici Serum 1
New Essentials 30 Ml Yüksek Konsantre Gençleştirici Serum 2
New Essentials 30 Ml Yüksek Konsantre Gençleştirici Serum 3
New Essentials 30 Ml Yüksek Konsantre Gençleştirici Serum 4

New Essentials New Essentials 30 Ml Yüksek Konsantre Gençleştirici Serum

189.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Mirror, yüksek konsantrasyon içeriği sayesinde cilt dokusu anında pürüzsüzleşir ve ışıltı kazanır. Günden güne kırışıklık görünümünde azalmaya yardımcı olur, cilt daha sıkı bir görünüme sahip olur. Likit yapısı ve akışkan dokusu sayesinde kullanım rahatlığı sağlarken, cildi nemlendirir ve makyaj öncesi de rahat bir kullanıma kapıları açar. Yüksek konsantre gençleştirici serum bu yüksek konsantrasyonlu serum cildin aydınlanmasına yardımcı olarak yaşlanmaya bağlı genç görünümü destekler.
Ürün İçeriği : Aqua, glycerin, panthenol, phenoxyethanol, beta-Glucan, maltodextrin, malus domestica fruit cell culture extract, lecithin, xanthan gum, phytol, ısomalt, hyaluronic acid, benzoic acid, dehydroacetic acid, ethyhexylglycerin, polysorbate-20, propyl gallate, gallyl glucoside, epigallocatechin gallatyl glucoside, ascorbyl tetraisopalmitate
Kullanım Şekli : Temizlenmiş yüzün her iki tarafına 3'er doz uygulayın. Boynunuz için de bir doz uygulayın. Yüzünüzün alt kısmından başlayarak dairesel hareketlerle cilde bastırmadan hafifçe uygulayın. Krem veya makyaj uygulamasından önce biraz bekleyin. 3 yaş altı çocuk kullanımı için uygun değildir. Göz içi ile direk temas ettirmeyiniz. Temas halinde bol su ile durulayınız. Yutmayınız. Cildin alerjik reaksiyon göstereceğini bildiğiniz bir hammadde içerikte var ise kullanımı durdurunuz.
Ürün Kodu: : 5002630810

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin