Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
New Essentials 30 Ml Hyaluronic Acid Serum
New Essentials 30 Ml Hyaluronic Acid Serum 1
New Essentials 30 Ml Hyaluronic Acid Serum 2

New Essentials New Essentials 30 Ml Hyaluronic Acid Serum

189.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : %1 Oranında saf Hyaluronik asit içeriğe sahiptir. Vitamin C Vitamin B5 ve Beta-Glukan ile içeriği zenginleştirilmiş serum, gün boyu cildinizin canlı kalmasına ve ihtiyaç duyduğu neme kavuşmasına yardımcı olur.Sadece Boyner de satılmaktadır.
Ürün İçeriği : Aqua, Hyaluronic Acid, Glycerin, Panthenol, Penthylene Glycol, Beta-Glucan, Maltodextrin, Polysorbate-20, Phenoxyethanol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Lactic Acid
Kullanım Şekli : Temizlenmiş yüzünüzün her iki tarafına cilt yapınıza göre 1 ila 3 doz arası (Parmak ucuna veya cildinize bir bezelye tanesi kadar) uygulayın. Boynunuz için de bir doz uygulayın. Yüzünüzün alt kısmından başlayarak dairesel hareketlerle uygulayın. Krem veya makyaj uygulamasından önce biraz bekleyin. 3 yaş altı çocuk kullanımı için uygun değildir. Göz içi ile direk temas ettirmeyiniz. Temas halinde bol su ile durulayınız. Yutmayınız. Cildin alerjik reaksiyon göstereceğini bildiğiniz bir hammadde içerikte var ise kullanımı durdurunuz.
Ürün Kodu: : 5002630811

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin