Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
New Essentials Vücut Nemlendirici
New Essentials Vücut Nemlendirici 1
New Essentials Vücut Nemlendirici 2

New Essentials New Essentials Vücut Nemlendirici

109.90 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : C Vitamin leke karşıtı güneş koruyucu losyon spf 50+, Vitamin c leke karşıtı güneş koruyucu losyon gkf 50+ ile güneşin zararlı ışınlarının sebep olduğu cilt lekeleri, güneş yanıklar, yaşlanma belirtileri gibi cilt problemlerini önlemeye yardımcı olur. Yoğun c vitamini içerik ile cildin beslenmesine ve ışıltılı bir görünüme destekçi olur. Newessentials vitamin c leke karşıtı güneş koruyucu losyon gkf 50+ ile güneşin zararlı ışınlarının sebep olduğu cilt lekelenmeleri, güneş yanıklar, yaşlanma belirtileri gibi cilt problemlerini önlemeye yardımcı olur. Yoğun c vitamini içerik ile cildin beslenmesine ve ışıltılı bir görünüme destekçi olur.
Ürün İçeriği : Aqua, ethylhexyl methoxycinnamate, octocrylenbe, paraffinum liquidum, ethylhexyl salicylate, butyl methoxhdibenzoylmethane, benzophenone-3, glycerin, propylene glycol, cetearyl alcohol, ceteareth-20, hydrolyzed wheat flour, glyceryl stearate, phenoxyethanol, dimethicone,panthenol, sodium ascorbyl phosphate, lactic acid, zea mays germ oil, ethylhexylglycerin, caprylic/capric triglyceride, triticum vulgare germ oil, chamomilla recutita flower extract, calendula officinalis flower extract, hyaluroinc acid, simmondsia chinensis seed oil, macadamia ternifolia seed oil, tocopherol, panthenyl triacetate, retinyl palmitate
Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan 15-20 dk önce tüm yüzünüze ve vücudunuza yeterli ve eşit miktarda dağıtarak uygulayınız. Güneşten korumanın devamlılığını sağlamak için özellikle terledikten, yüzdükten ve kurulandıktan sonra uygulamayı tekrarlayınız.
Ürün Kodu: : 5002630812

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin