Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Koşu Eşofman Altı
Nike Koşu Eşofman Altı 1
Nike Koşu Eşofman Altı 2
Nike Koşu Eşofman Altı 3
Nike Koşu Eşofman Altı 4

Nike Nike Koşu Eşofman Altı

359.95 TL

Beden

Seç
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : DRI-FIT teknolojisi: Teri teninizden uzaklaştırarak kuru kalmanızı sağlar. Rahat performans stili sunan tasarım: Bileğe doğru daralan modern kesim rahat bir biçimde koşmanızı sağlar. Yansıtıcı ayrıntılar: Karanlıkta dikkat çekmeye yarar. Fermuarlı cepler: Eşyalarınızı güvenle taşır. Fermuarlı bilek tasarımı: Hızlı ve kolay bir şekilde giyilip çıkarılmayı sağlar. Kumaş bilgisi: %87 polyester ve % 13 spandeks karışımıdır. Yıkama bilgisi: Makinede yıkamaya uygundur.
Ürün Açıklaması : Nike Phenom Erkek Koşu Eşofman Altı özel kesimi, kumaş yapısı ve rahatlık sağlayan ekstra ince detayları ile koşu performansınızı destekleyen muhteşem bir üründür. Yumuşaklık sağlayan özel kumaş yapısı ter tutmayan DRİ-FIT teknolojisi ile gün boyu rahatlık sunmaktadır. Dizden aşağıya doğru indikçe daralan paça formu modern bir görünümün yanı sıra koşarken size hareket özgürlüğü kazandırır. Paça kısmında yer alan fermuarlar ürünün daha işlevsel olmasını sağlayarak kolayca giyilip çıkarılabilmesine de destek olmaktadır. Diz kısmının arkasında bulunan yansıtıcı ayrıntılar karanlıkta görünürlüğü artırır ve eşofmanın sade tasarımına hareket katar. Fermuarlı cepler, koşu sırasında eşyalarınızı güvenle taşımayı sağlar. Her türlü antrenman ve spor aktivitesi için uygun olan bu ürün hareket özgürlüğü sunan tasarımı ve konforu ile de spor performansınızı destekler.
Ürün Açıklaması : DRI-FIT teknolojisi: Teri teninizden uzaklaştırarak kuru kalmanızı sağlar. Rahat performans stili sunan tasarım: Bileğe doğru daralan modern kesim rahat bir biçimde koşmanızı sağlar. Yansıtıcı ayrıntılar: Karanlıkta dikkat çekmeye yarar. Fermuarlı cepler: Eşyalarınızı güvenle taşır. Fermuarlı bilek tasarımı: Hızlı ve kolay bir şekilde giyilip çıkarılmayı sağlar. Kumaş bilgisi: %87 polyester ve % 13 spandeks karışımıdır. Yıkama bilgisi: Makinede yıkamaya uygundur.
Ürün Kodu: : 5001634914_968

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin