Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Nike Brasilia JDI Çocuk Mini Eşofman Altı
Nike Brasilia JDI Çocuk Mini Eşofman Altı 1
Nike Brasilia JDI Çocuk Mini Eşofman Altı 2
Nike Brasilia JDI Çocuk Mini Eşofman Altı 3
Nike Brasilia JDI Çocuk Mini Eşofman Altı 4

Nike Nike Brasilia JDI Çocuk Mini Eşofman Altı

179.95 TL

Beden

Seç
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Nike Brasilia JDI Çocuk Sırt Çantası (Mini) : Nike Brasilia JDI Çocuk Sırt Çantasının, fermuarlı ana bölmesi ile iç ve dış küçük eşya cepleri, çocuklar için güvenli ve fonksiyonlu saklama alanı sunuyor. Çantanın dayanıklı tasarımı, dolgulu omuz askıları ve arka panelle birleşiyor ve taşıma esnasında miniklere omuz ile sırt desteği sağlıyor. Sıkı dokuma polyester kumaştan tasarlanan çanta, dayanıklılığı artırırken; üstte yer alan taşıma sapı ise alternatif bir taşıma seçeneği sunuyor.
Ürün İçeriği : • Fermuarlı ana bölme: Geniştir. Daha büyük eşyaların taşınması için elverişli bir saklama alanı oluşturur. • İç ve dış küçük eşya cepler: Ufak eşyaları saklamak için uygundur. • Dolgulu omuz askıları ve arka panel: Taşıma esnasında omuz ve sırt desteği sağlar. • Taşıma sapı: Üstte yer alır. Alternatif bir taşıma seçeneği sunar. • Kumaş bilgisi: %100 polyester. • Boyutlar: Yükseklik: 33 cm / Genişlik: 25 cm / Derinlik: 13 cm
Ürün Açıklaması : Nike Dri-FIT Erkek Çocuk Eşofman Altı : Ter tutmayan yapıyı, yumuşaklıkla birleştiren Nike Dri-FIT Erkek Çocuk Eşofman Altı, çocukların maçın en hareketli anlarında kuru kalmalarına yardımcı oluyor. Dri-FIT teknolojisi ile tasarlanan eşofman, teri vücuttan uzaklaştırıyor ve kuru kalmayı sağlıyor. Öte yandan kordonlu bel bandı, ayarlanabilen formuyla kişiye özel bel koruması sağlıyor. Yan ceplerinde küçük eşyaların taşınabildiği ürün, sol bacakta yer alan “NIKE” yazısı ile de sade bir stil yakalıyor.
Ürün Kodu: : 5002448603_001

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin