Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 1
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 2
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 3
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 4

Nike Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı

709.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Nike Phantom Venom Academy Game Over FG Krampon : Zafere giden yolda güçlü ve isabetli şutlar çekmeye yardımcı Nike Phantom Venom Academy FG Krampon ile oyuncular, rakiplerinin yüreklerine korku salıyor. Asimetrik bağcık sistemi, vuruş bölgesini genişleten ürünün, ayak tarağındaki çıkıntılar ise isabetli ve güçlü şutlar çekmek için topa falso vermeye yardımcı oluyor. File üst kısım ve NIKESKIN yüzey, ayağa uyum sağlayan krampon kuru çim zemin tabakası üzerinde ihtiyaç duyulan tutuşu sağlıyor.
Ürün İçeriği : • Asimetrik bağcık sistemi: Vuruş bölgesini genişletir. • Esnek file: Bağcıkların alt yarısını kapatır. • Ayak tarağındaki çıkıntılar: İsabetli ve güçlü şutlar çekebilmek için oyuncuya dönüş kabiliyeti kazandırır. • NIKESKIN: Ayağa uyum sağlar. • Plaka: Kuru çim zeminli sahalarda tutuş sunar.
Ürün Açıklaması : Nike Phantom Venom Academy Game Over FG Krampon: Zafere giden yolda güçlü ve isabetli şutlar çekmeye yardımcı Nike Phantom Venom Academy FG Krampon ile oyuncular, rakiplerinin yüreklerine korku salıyor. Asimetrik bağcık sistemi, vuruş bölgesini genişleten ürünün, ayak tarağındaki çıkıntılar ise isabetli ve güçlü şutlar çekmek için topa falso vermeye yardımcı oluyor. File üst kısım ve NIKESKIN yüzey, ayağa uyum sağlayan krampon kuru çim zemin tabakası üzerinde ihtiyaç duyulan tutuşu sağlıyor.
Ürün Kodu: : 5002495570_800

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin