Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 1
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 2
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 3
Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı 4

Nike Nike Phantom Venom Academy FG Futbol Ayakkabısı

789.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ağırlık : 220 gr Sağ tek euro 35,5 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta fark olabilmektedir.
Ürün Açıklaması : Nike Phantom Venom Academy FG Krampon: Zafere giden yolda güçlü ve isabetli şutlar çekmeyi mümkün kılan Nike Phantom Venom Academy FG Krampon ile oyuncular maçta üstün performans sağlıyor. Ayak tarağında yer alan çıkıntılar, topun uçuşunu kontrol etmeye yardımcı olurken; kuru çim zemin plakası, güçlü tutuşu ile hücuma her an hazır olmayı sağlıyor. File üst kısım ve NIKESKIN yüzey ayağa mükemmel uyum gösteriyor. Ayak tarağındaki çıkıntılar ile isabetli ve güçlü şutlar çekebilmek için dönüş kabiliyeti kazandıran krampon, asimetrik bağcık sistemi ile vuruş bölgesini genişletiyor. Profesyoneller için titizlikle tasarlanan Nike Phantom Venom Academy Krampon, maça soluksuz devam etmeyi sevenlerin tercihi oluyor.
Ürün İçeriği : • Kuru çim zemin plakası: Güçlü bir tutuşu mümkün kılar. • File üst kısım ve NIKESKIN yüzey: Ayaklar ile uyumlu bir yapı sunar. • Ayak tarağındaki çıkıntılar: İsabetli ve güçlü şutlar çekebilmek için oyuncuya dönüş kabiliyeti kazandırır. • Asimetrik bağcık sistemi: Vuruş bölgesini genişletir ve oyunda tam konsantrasyon sağlar. • Esnek file: Bağcıkların alt yarısını kapatır.
Ağırlık : 220 gr Sağ tek euro 35,5 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta fark olabilmektedir.
Ürün Kodu: : 5002533517_001

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin