Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Koşu Tayt
Nike Koşu Tayt 1
Nike Koşu Tayt 2
Nike Koşu Tayt 3
Nike Koşu Tayt 4

Nike Nike Koşu Tayt

479.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Şık kesimi ve tam hız kazandıran zarif tasarım çizgileri ile Nike Power Speed 7/8 Siyah Kadın Koşu Taytı koşu antrenmanlarınız için idealdir. Yumuşak ve parlak Nike Power kumaştan üretilen model esnek ve destekleyici yapısı ile koşunun her anında size hareket özgürlüğü kazandırır. Hafif parlak kumaş özelliği sportif faaliyetlerde de zarif bir stil oluşturmanızı sağlar. Ayak bileğinin hemen üzerinde biten paça tasarımı modern bir görünüm sunar. 7/8 uzunluğu koruma için baldırlara oturur. Normal belli olan bu tayt katlanır bel bandı ile de çok yönlü bir kullanım sunmaktadır. Minimal elastik bel bandı özgürce hareket edebilmeniz için katlı şekilde giyilebilmektedir. Bel bandı katlandığında öne çıkan Nike logosu göz alıcı bir stil oluşturmanızı sağlar. Bel bandının iç kısmında yer alan kordonlar ise koşu sırasında taytı sabit tutmaya yardımcı olur. Kolay erişilebilir cepleri stilinizden ödün vermeden koruma sağlar ve eşyalarınızı rahatça saklar.
Ürün İçeriği : Şık kesimi ve tam hız kazandıran zarif tasarım çizgileri ile Nike Power Speed 7/8 Siyah Kadın Koşu Taytı koşu antrenmanlarınız için idealdir. Yumuşak ve parlak Nike Power kumaştan üretilen model esnek ve destekleyici yapısı ile koşunun her anında size hareket özgürlüğü kazandırır. Hafif parlak kumaş özelliği sportif faaliyetlerde de zarif bir stil oluşturmanızı sağlar. Ayak bileğinin hemen üzerinde biten paça tasarımı modern bir görünüm sunar. 7/8 uzunluğu koruma için baldırlara oturur. Normal belli olan bu tayt katlanır bel bandı ile de çok yönlü bir kullanım sunmaktadır. Minimal elastik bel bandı özgürce hareket edebilmeniz için katlı şekilde giyilebilmektedir. Bel bandı katlandığında öne çıkan Nike logosu göz alıcı bir stil oluşturmanızı sağlar. Bel bandının iç kısmında yer alan kordonlar ise koşu sırasında taytı sabit tutmaya yardımcı olur. Kolay erişilebilir cepleri stilinizden ödün vermeden koruma sağlar ve eşyalarınızı rahatça saklar.
Ürün İçeriği : Nike Power kumaş: Esnek ve destekleyicidir. Katlanır bel bandı: Çok yönlü kullanım sağlar. Cep tasarımı: Sağ üstte yer alan cep telefonunuz için güvenli bir alan sunarken, sol üst kısımdaki cep anahtar vb. gibi küçük eşyalarınızı taşımaya yardımcıdır. Kumaş bilgisi: %74 polyester ve %26 spandex karışımıdır. Yıkama talimatı: Makinede yıkamaya uygundur.
Ürün Kodu: : 5000193201_968

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin