Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı
Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı 1
Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı 2
Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı 3
Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı 4

Nike Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı

Sepette İndirimli
391.99 TL

Beden

Seç
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı: Kadınların hız antrenmanına güç kazandıran Nike Zoom Gravity Kadın Koşu Ayakkabısı, yüksek tempolu koşularda öne geçmeyi mümkün kılıyor. Ayak tarağındaki Zoom Air birimi, itiş gücü ve esneklik sağlıyor. File üst kısım, bağcıkların basıncını dağıtan ayak kemeri bandı ile dikkat çekiyor. İç kısımda daha fazla yastıklamaya alan sağlamak için yükseltilen orta tabana, yaylı yapıya sahip kauçuk dış taban eşlik ediyor. Sıkı bir köpüğün içinde yer alan yumuşak köpük ise dengeli ve konforlu bir koşu deneyimine olanak sağlıyor. Şeffaf yan paneller, dışarı uzanan bağcık sisteminin görülebilmesini kolaylaştırırken, dikkat çekici Swoosh tasarımı ürünü tamamlayan detay olarak yerini alıyor.
Model Kodu : BQ3203-006
Ürün İçeriği : • Zoom Air Birimi: Ayak tarağında yer alır. İtiş gücü ve esneklik kazandırır. • Kauçuk dış taban: Tüm zeminlerde dayanıklılık ve tutuş sağlar. • Yumuşak köpük: Dengeli ve rahat bir koşuyu mümkün kılar. • File üst kısım: Bağcıkların basıncını dağıtan ayak kemeri bandına sahiptir. • Şeffaf yan paneller: Dışarı uzanan bağcık sistemini görebilmeyi kolaylaştırır. • Minimalist bilek kısmı: Göz alıcı stil için hafifçe yukarı kıvrılmıştır.
Ağırlık : 186 gr Sağ tek euro 37,5 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta fark olabilmektedir.
Ürün Kodu: : 5002533551_650

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin