Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı
Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı 1
Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı 2
Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı 3
Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı 4

Nike Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı

769.95 TL

Beden

Seç
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı: Son derece nefes alabilen bir yapıya sahip olan Nike Quest 2 Kadın Koşu Ayakkabısı, yenilikçi ve enerjik bir stil sunuyor. Teknik detaylar, nefes alabilirliği artıran açık delikli file üst kısımla buluşuyor. Hafif file ve sentetik üst kısım, orijinal Quest modelinden daha fazla nefes alabilirliği mümkün kılıyor. Flywire kordonlara entegre olan 2 tonlu bağcıklar, şıklık ve destek sunuyor. Bağcık sistemi ayağı sıkıca sarıyor. Tam boy Phylon orta taban, tüm gün hafif ve dayanıklı yastıklama görevi görüyor. Kauçuk dış tabandaki modifiye edilmiş waffle deseni ise mükemmel kavrayış ve tutuş sağlıyor. Waffle desendeki yükseltilmiş kauçuk bölmeler çarpma etkisinin yönünü değiştiriyor. Ardından orijinal şekline dönerek daha fazla yastıklama ve hızlı tepki kabiliyeti sunuyor.
Model Kodu : CI3803-200
Ürün İçeriği : • Flywire kordonlar: Ayakları üstten kenetleyip sabitler. • 2 tonlu bağcıklar: Flywire kordonlara entegre olarak şıklık ve destek sağlar. • Tam boy Phylon orta taban: Hafif ve dayanıklı yastıklama sunar. • Kauçuk dış taban: Modifiye edilmiş waffle deseni ile zemin üzerinde mükemmel kavrayış ve tutuş sağlar. • Dış tabanın kenarındaki kavrama çizgisi: Esnek geçiş imkanı yaratır. • Topuk-burun mesafesi: 10 mm (22 mm topuk, 12 mm ayak tarağı)
Ağırlık : 220 gr Sağ tek euro 38,5 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta fark olabilmektedir.
Ürün Kodu: : 5002533568_650

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin