Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Tanjun Erkek Lifestyle Ayakkabı
Nike Tanjun Erkek Lifestyle Ayakkabı 1
Nike Tanjun Erkek Lifestyle Ayakkabı 2
Nike Tanjun Erkek Lifestyle Ayakkabı 3
Nike Tanjun Erkek Lifestyle Ayakkabı 4

Nike Nike Tanjun Erkek Lifestyle Ayakkabı

639.95 TL

Beden

Seç
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : "Tanjun" Japonca "sadelik" anlamına gelir ve Nike Tanjun Erkek Ayakkabısı da sadeliğin doruk noktasıdır. Modern stili ve tasarımı kullanışlı ve rahattır. Zarif, dikişsiz üst kısım sade bir stil ve uyum sunar.
Ürün Açıklaması : Nike Tanjun Erkek Ayakkabısı: Maksimum rahatlığı sade çizgiler ile buluşturan Nike Tanjun Erkek Ayakkabısı, nitelikli yapısı ile ilgi uyandırıyor. Tanjun ifadesi, Japonca’da ‘Sadelik’ anlamı taşıyor. Bu kavramdan ilham alınarak tasarlanan ve sadeliğin doruk noktası olan ayakkabı, erkek kullanıcıların günlük imajının vazgeçilmez bir parçasını oluşturuyor. Ayakkabının modern görünüme rahatlık ve konfor dolu bir kullanım imkanı eşlik ediyor. File üst kısım, ayakların nefes alabilirliğini kolaylaştırıyor. Ultra hafif yastıklama sağlayan enjekte birimli taban, gün boyu her adımda daha esnek hareket edilmesini mümkün kılıyor. Sadeliğin konfor ile harmanlandığı tasarım dayanıklı ve kullanışlı yapısı ile ön plana çıkıyor.
Taban : Kauçuk
İç Materyal : Polyester
Model Kodu : 812654-001
Ürün İçeriği : • Dikişsiz üst kısım: Sade bir görünüm ve kesim sunar. • File üst kısım: Ayakların nefes almasını kolaylaştırır. • Enjekte birimli taban: Ayaklara gün boyu yastıklama desteği sunar. • Orta taban: Dış taban işlevi görecek kadar dayanıklı bir yapıya sahiptir.
Ürün Kodu: : 5000193267_968

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin