Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Nike Air Max Axis Kadın Lifestyle Ayakkabı
Nike Air Max Axis Kadın Lifestyle Ayakkabı 1
Nike Air Max Axis Kadın Lifestyle Ayakkabı 2
Nike Air Max Axis Kadın Lifestyle Ayakkabı 3
Nike Air Max Axis Kadın Lifestyle Ayakkabı 4

Nike Nike Air Max Axis Kadın Lifestyle Ayakkabı

1169.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Topuk Tipi : Düz
Ağırlık : 308 gr Sağ tek euro 39 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta farkılılık olabilmektedir.
Taban : Kauçuk
İç Materyal : Polyester
Dış Materyal : Polyester
Ürün Açıklaması : Nike Air Max Axis Kadın Ayakkabısı: 90’ların koşu modellerinden ilham alınarak tasarlanan Nike Air Max Axis Kadın Ayakkabısı, yeni nesil Air Max stilini yansıtıyor. Air MAx 97 ve 98 gibi ikonlara saygı duruşunda bulunan tasarımın file üst kısmı, ayaklara nefes alabilen bir rahatlık imkanı sunuyor. Görünür Air Max birimi yastıklama desteği sunarken, birden fazla dikişsiz tabaka sayesinde katmanlı ve soluk bir görünüm elde ediliyor. Geçmişi onurlandırırken geleceğe yön veren tasarım, topuktaki çekme ucu ile kolayca giyilip çıkarılabiliyor. Sentetik kayışlar ile bütünleşen klasik bağcıklar, rahat bir his için gereken detaylar olarak ön plana çıkıyor. Enjekte edilmiş birimli orta taban/dış taban, hafif ve rahat yastıklama olanağı sağlayarak kadınların gününe hız ve kuvvet kazandırıyor.
Ürün İçeriği : • Max Air birimi: Gün boyu yastıklama etkisiyle rahat bir kullanım süreci yaratır. • File üst kısım: Ayakların nefes alabilirliğini artırır. • Klasik bağcıklar: Sentetik kayışlarla bütünleşerek rahatlık sunar.
Ürün Kodu: : 5001635032_968

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin