Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Air Max Excee Kadın Lifestyle Ayakkabı
Nike Air Max Excee Kadın Lifestyle Ayakkabı 1
Nike Air Max Excee Kadın Lifestyle Ayakkabı 2
Nike Air Max Excee Kadın Lifestyle Ayakkabı 3
Nike Air Max Excee Kadın Lifestyle Ayakkabı 4

Nike Nike Air Max Excee Kadın Lifestyle Ayakkabı

Sepette İndirimli
539.50 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ağırlık : 296 gr Sağ tek euro 37,5 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta fark olabilmektedir.
Ürün Açıklaması : Nike Air Max Excee Kadın Ayakkabısı: Nike Air Max Excee Kadın Ayakkabısı, ikonik tasarıma modern bir bakış açısı sunuyor. Nike Air Max 90’dan ilham alan ürün, üst kısmındaki uzun tasarım çizgileri ve farklı boyutları ile bu ikonik modele modern bir hava kazandırıyor. Köpük orta taban ve dış taban, kauçuk dış taban bölmeleriyle birlikte rahatlık ve dayanıklılık sağlıyor. 3 pencereden görünen Air birimi yenilikçi bir stil anlayışını yansıtıyor. Suni deri yüzeylere sahip file, deri ve süet üst kısım dayanıklılığı güçlendirirken konfor yaratıyor. Uzun tasarım çizgileri Air Max 90 tarzına modern bir etki kazandırıyor.
Model Kodu : CD5432-001
Ürün İçeriği : • Air birimi: 3 pencereden görünen yapısıyla yeni bir stil ortaya koyar. Gün boyu ayaklarda yastıklama etkisi gösterir. • File üst kısım: Suni deri yüzeylere sahiptir. Ayakların nefes alabilirliğini artırır. • Deri ve süet detaylar: Ayakkabıya daha dayanıklı bir form kazandırır. • Köpük orta taban ve dış taban: Ayaklarda gün boyu hafiflik, rahatlık ve dayanıklılık hissi sunar. • Uzun tasarım çizgileri: Tasarıma modern bir bakış açısı kazandırır.
Ürün Kodu: : 5002533618_001

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin