Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Koşu Mont
Nike Koşu Mont 1
Nike Koşu Mont 2
Nike Koşu Mont 3
Nike Koşu Mont 4

Nike Nike Koşu Mont

409.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Nike Essential kapüşonlu siyah kadın koşu ceketi ile zor hava şartları koşu performansınızı artık etkilemiyor. Hafif ve su tutmayan yapısı ile oldukça işlevsel bir kullanım sunan bu ceket mükemmel tasarımı ile de sportif görünümünüze şıklık katıyor. Su tutmayan apreye sahip dayanıklı kumaş yapısı yağışlı havalarda koruma sağlayarak kuru kalmanıza yardımcı oluyor. Sol ceket cebine toplanan dizaynı ile de hava düzeldiğinde kolayca toparlanarak taşınabiliyor. Koşuculara özel kapüşon tasarımı elastik fitili ile koşu boyunca sabit kalarak rahat bir koşu deneyimi sağlıyor. Sırtta bulunan havalandırma noktaları nefes alabilirliği ile hava akışını artırıyor. Tam boy fermuarı ile kolayca giyilip çıkarılabiliyor. Düşük arka bel kısmı ile de koşu sırasında daha fazla koruma sağlıyor. Fonksiyonel yapısı ile mükemmel konfor sunan bu ceket sporunu hiçbir koşulda aksatmak istemeyenlere hitap ediyor.
Ürün İçeriği : Nike Essential kapüşonlu siyah kadın koşu ceketi ile zor hava şartları koşu performansınızı artık etkilemiyor. Hafif ve su tutmayan yapısı ile oldukça işlevsel bir kullanım sunan bu ceket mükemmel tasarımı ile de sportif görünümünüze şıklık katıyor. Su tutmayan apreye sahip dayanıklı kumaş yapısı yağışlı havalarda koruma sağlayarak kuru kalmanıza yardımcı oluyor. Sol ceket cebine toplanan dizaynı ile de hava düzeldiğinde kolayca toparlanarak taşınabiliyor. Koşuculara özel kapüşon tasarımı elastik fitili ile koşu boyunca sabit kalarak rahat bir koşu deneyimi sağlıyor. Sırtta bulunan havalandırma noktaları nefes alabilirliği ile hava akışını artırıyor. Tam boy fermuarı ile kolayca giyilip çıkarılabiliyor. Düşük arka bel kısmı ile de koşu sırasında daha fazla koruma sağlıyor. Fonksiyonel yapısı ile mükemmel konfor sunan bu ceket sporunu hiçbir koşulda aksatmak istemeyenlere hitap ediyor.
Ürün İçeriği : Fermuarlı yan cepler: Ufak eşyalarınızı güvenle bir şekilde taşımanıza yardımcı olur. Su tutmayan apreye sahip kumaş yapısı: Zor hava şartlarında kuru kalmanızı sağlayan tasarımı ile mükemmel konfor sunar. Sırt bölgesinde yer alan havalandırma noktaları: Nefes alabilirliği artırarak rahat bir kullanım sağlar. Sol ceket cebine toplanabilir tasarımı: Oldukça pratik ve kolay bir şekilde taşıma imkanı sunuyor. Koşuculara özel kapüşon tasarımı: Görüş alanını kısıtlamaz, elastik fitili sayesinde sabitlenebilir. Yansıtıcı ayrıntılar: Karanlıkta görünürlüğü artırmaya yardımcı olur. Kumaş: %100 Polyester.
Ürün Kodu: : 5001634721_968

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin