Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Koşu T-Shirt
Nike Koşu T-Shirt 1
Nike Koşu T-Shirt 2

Nike Nike Koşu T-Shirt

159.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Kumaş Bilgisi : %100 Polyester
Ürün Açıklaması : Dri-FIT teknolojisi: Teri uzaklaştıran yapısı ile kuru ve rahat kalmanızı sağlar. Örgü file kumaş: Serin tutar. Yansıtıcı ayrıntılar: Karanlıkta fark edilebilir olmayı sağlar. Kumaş bilgisi: %100 polyester kumaştan üretilmiştir. Yıkama talimatı: Makinede yıkamaya uygundur.
Ürün İçeriği : Uzun koşular için üretilen Nike Kısa Kollu Siyah Kadın Koşu Tişörtü, ter kontrolünü sağlayan ve üzerinize tam oturan yapısı ile size mükemmel bir koşu keyfi sunar. Nefes alabilen file ve ter tutmayan kumaştan üretilen model koşarken serin kalmanızı sağlarken, Dri-FIT teknolojisi ile de teri teninizden uzaklaştırır ve kuru kalmanıza yardımcı olur. Sıfır yaka tasarımı ve dar kesimi koşu esnasında rahat etmenizi sağlar. Düşük arka bel daha fazla koruma sağlayarak koşu boyunca size destek olur. Omuzlarda ve yan kısımlarda bulunan file bölümler hava alabilir özelliği sayesinde serin tutar. İster amatör ister profesyonel bir koşucu olun Nike kadın koşu tişörtü ile koşarken kendinizi daha rahat ve güvende hissedersiniz. Gün boyu rahatlık ve hafiflik sunan bu tişört mükemmel konforu ile koşu dışında günlük kullanım için de tercih edilebilir.
Ürün İçeriği : Ürün Özellikleri: Dri-FIT teknolojisi: Teri uzaklaştıran yapısı ile kuru ve rahat kalmanızı sağlar. Örgü file kumaş: Serin tutar. Yansıtıcı ayrıntılar: Karanlıkta fark edilebilir olmayı sağlar. Kumaş bilgisi: %100 polyester kumaştan üretilmiştir. Yıkama talimatı: Makinede yıkamaya uygundur.
Ürün Kodu: : 5000219962_968

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin