Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike Benassi “Just Do It” Kadın Terlik
Nike Benassi “Just Do It” Kadın Terlik 1
Nike Benassi “Just Do It” Kadın Terlik 2
Nike Benassi “Just Do It” Kadın Terlik 3
Nike Benassi “Just Do It” Kadın Terlik 4

Nike Nike Benassi “Just Do It” Kadın Terlik

189.95 TL

Beden

Seç
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Nike Benassi Just Do It Kadın Sandaleti yumuşak ve rahat bir his için astarlı üst kısma ve sportif görünüm için göz alıcı bir logoya sahiptir. Dolgulu orta taban ve dış taban darbelere karşı hafif koruma sağlar.
Ürün Açıklaması : Nike Benassi “Just Do It” Kadın Sandaleti: Rahat ve yastıklamalı bir yapıya sahip olan Nike Benassi “Just Do It” Kadın Sandaleti, sportif şıklığa göz kırpıyor. Sade ve şık görünmeyi seven kadınlar düşünülerek tasarlanan sandalet, astarlı üst kısmı ile rahatlık ve konforu da birlikte sunuyor. Köpük dolgudan oluşan orta ve dış taban ise ayağı çarpma gibi etkenlere karşı hafif koruma sağlıyor. Cesur Nike logosunun ayak bandının üzerinde kullanıldığı bu sandalet, sade şıklığından ve ayaklarının rahatlığından ödün vermeyen kadınları cezbediyor.
Taban : Kauçuk
İç Materyal : Polyester
Model Kodu : 343881-007
Ürün İçeriği : • Jarse astarlı üst kısım: Ayaklarda gün boyu rahatlık sunar. • Phylon orta ve dış taban köpüğü: Ayaklara hafif yastıklama desteği verir. • Kauçuk dış taban: Zeminde güçlü bir tutuş sağlar. Dayanıklıdır.
Ürün Kodu: : 5001635124_968

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin