Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Nike Flex Essential Tr Kadın Training Ayakkabısı
Nike Flex Essential Tr Kadın Training Ayakkabısı 1
Nike Flex Essential Tr Kadın Training Ayakkabısı 2
Nike Flex Essential Tr Kadın Training Ayakkabısı 3
Nike Flex Essential Tr Kadın Training Ayakkabısı 4

Nike Nike Flex Essential Tr Kadın Training Ayakkabısı

349.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ağırlık : 183 gr Sağ tek euro 37.5 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta fark olabilmektedir
Taban : Kuaçuk
İç Materyal : Polyester
Dış Materyal : Polyester
Ürün Açıklaması : Nike Flex Essential Kadın Antrenman Ayakkabısı : Nefes alabilen tasarımıyla üstün bir performans sağlayan Nike Flex Essential Kadın Antrenman Ayakkabısı, vazgeçilmez stiliyle kadınları kendine çekmeye devam ediyor. Hafif antrenmanlarda ya da günlük olarak tercih edilebilen ayakkabı, özel olarak geliştirilmiş file panelleriyle nefes alabilirlik sağlıyor. Diğer taraftan, Phylon orta ve dış taban, ayaklara hafif destek ve dayanıklılık veriyor. Ayrıca topuk, bağcık delikleri ve ayak tarağındaki deriler de dayanıklılık sunuyor. Doğal hareket kabiliyeti için geliştirilmiş ekstra oluklar ise esnek bir yapı oluşturuyor ve yalın ayak hissi oluşturuyor. Topukta yer alan çekme ucu sayesinde kolayca giyilip çıkarılabilen ayakkabı, antrenmana özel tutuş deseni ile de çok yönlü hareket kabiliyeti sunuyor.
Model Kodu : 924344-100
Ürün İçeriği : • Özel olarak geliştirilmiş file paneller: Ayakların gün boyu nefes almasını sağlar. • Phylon orta ve dış taban: Ayaklara hafif yastıklama desteği verir. Dayanıklıdır. • Deri kısımlar: Ayakkabıya dayanıklılık kazandırır. • Ekstra oluklar: Esnektir. Yalın bir ayak hissi oluşturur. • Çekme ucu: Ayakkabının giyilip, çıkarılmasını kolaylaştırır.
Ürün Kodu: : 5000220138_100

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin