Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Indirimin Favorileri
Nike City Trainer 2 Kadın Training Ayakkabısı
Nike City Trainer 2 Kadın Training Ayakkabısı 1
Nike City Trainer 2 Kadın Training Ayakkabısı 2
Nike City Trainer 2 Kadın Training Ayakkabısı 3
Nike City Trainer 2 Kadın Training Ayakkabısı 4

Nike Nike City Trainer 2 Kadın Training Ayakkabısı

509.95 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ağırlık : 191 gr Sağ tek euro 37,5 numara ile ölçüm yapılmıştır. Numara değişikliğine göre ağırlıkta fark olabilmektedir.
Ürün Açıklaması : Nike City Trainer 2 Kadın Antrenman Ayakkabısı: Rahatlığı ve dayanıklılığı birleştiren Nike City Trainer 2 Kadın Antrenman Ayakkabısı, hareket için tasarlanan denge ve destek özelliğine sahip bir yapı sunuyor. Çok yönlü tutuş için geliştirilen ayakkabı, mükemmel teması mümkün kılıyor. Ayak tarağında yer alan kapalı file dayanıklılığı güçlendirirken, dairesel antrenmanlar ve kardiyo çalışmaları çok daha keyifli bir boyut kazanıyor. Yan ve orta kısımları saran dış destek ise ekstra destek ve denge sunarak antrenman rutininde hakimiyet sağlıyor. Altıgen olarak tasarlanan ve stratejik olarak yerleştirilen kauçuk bölmeler çok yönlü tutuşu mümkün kılıyor. Ayak tarağındaki esnek oluklar ayağın doğal hareket kabiliyetini artırıyor. Bağcık gözlerindeki deriler ve ayak tarağına yerleştirilen sentetik yüzeyler tasarımı ön plana çıkaran nitelikli unsurlar arasında yer alıyor.
Model Kodu : AA7775-202
Ürün İçeriği : • Kapalı file: Dayanıklılığı artırarak uzun süreli kullanım imkanı sunar. • Kauçuk bölmeler: Çok yönlü tutuş sağlamak için altıgen olarak dizayn edilmiştir. • Esnek oluklar: Ayakların doğal hareket etmesini mümkün kılar.
Ürün Kodu: : 5002533693_200

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin