Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Reebok Fx2446 Reebok Royal Complete Cln2 Kadın Lifestyle Ayakkabı
Reebok Fx2446 Reebok Royal Complete Cln2 Kadın Lifestyle Ayakkabı 1
Reebok Fx2446 Reebok Royal Complete Cln2 Kadın Lifestyle Ayakkabı 2
Reebok Fx2446 Reebok Royal Complete Cln2 Kadın Lifestyle Ayakkabı 3
Reebok Fx2446 Reebok Royal Complete Cln2 Kadın Lifestyle Ayakkabı 4

Reebok Reebok Fx2446 Reebok Royal Complete Cln2 Kadın Lifestyle Ayakkabı

1999.99 TL

Beden

Seç
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : INGREDIENTS:TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)・POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE・SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE・ISOTRIDECYL ISONONANOATE・SYNTHETIC WAX・CERESIN・IRON OXIDES (CI 77492)・DIPENTAERYTHRITYL HEXAHYDROXYSTEARATE/HEXASTEARATE/HEXAROSINATE・EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX(CANDELILLA CERA/CIRE DE CANDELILLA)・DIMETHICONE・DIISOSTEARYL MALATE・SORBITAN SESQUIISOSTEARATE・IRON OXIDES (CI 77491)・COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX(COPERNICIA CERIFERA CERA/CIRE DE CARNAUBA)・ALUMINUM HYDROXIDE・IRON OXIDES (CI 77499)・DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE・CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL・CAMELLIA JAPONICA SEED OIL・TOCOPHEROL・STEARYL GLYCYRRHETINATE・
Kullanım Şekli : Kapatılma ihtiyacı olan herhangi bir bölgeye doğrudan uygulayın ve parmak uçlarınızla dağıtın. Ekstra kapatılması gereken yerlere birkaç kere üst üste uygulayabilirsiniz. Kullanımı kolay, hiçbir uygulama tekniği gerekmez. Parlak olmayan bitiş. SHISEIDO erkek yüz temizleyicisi ile kolayca çıkarılabilir.
Ürün Açıklaması : Lekeleri doğal bir şekilde kapatır ve uygulamadan sonra cildin pürüzsüz görünmesini sağlar. Tıraşın neden olduğu kızarıklık veya düzensiz cilt tonunu hafifçe kapatır. Gözlerin altındaki koyu halkaları neredeyse görünmeyecek şekilde kapatır. Anında daha taze ve sağlıklı görünümlü bir cilt ortaya çıkartır. 8 saat kalıcılık süresi vardır. Doğal ve mat bitişlidir.
Menşei : Vietnam
Taban : Kauçuk
Dış Materyal : Sentetik
Ürün Kodu: : 5002672322_100

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin