Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Roberto Cavalli Uomo Edt 60 Ml Erkek Parfüm
Roberto Cavalli Uomo Edt 60 Ml Erkek Parfüm 1
Roberto Cavalli Uomo Edt 60 Ml Erkek Parfüm 2

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Uomo Edt 60 Ml Erkek Parfüm

1871 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Peter Dundas’nın gözlerinden görülen yeni Cavalli erkeği modern bir erkek. İçgüdüsel bir tarz ve zarafet anlayışıyla kutsanan Cavalli erkeği , pek çaba sarfetmeden sofistikeliği ve sıradanlığı harmanlıyor. Bağlarını çözmüş ve özgür bir şekilde, her zaman kendi gibi davranıyor ve asla rol yapmaya ihtiyaç duymuyor. Kibirli olmaksızın kendine güveni ve doğuştan baştan çıkarıcılığıyla, etrafındaki insanların kalpleri ve zihinlerinde derin iz bırakan bir karizma saçıyor. Onun için hayat müzik gibi ve o, içindeki ritim ve melodiyle mükemmel bir şekilde ahenkli.üst nota:Siyah menekşe ,orta nota:Bal,dip nota:Sedir Ağacı
Mililitre Bilgisi : 60 ml
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır
Parfüm Notası : Koku Ailesi:Odunsu, Oryantal Koku Tepe Nota:Siyah Menekşe Kalp Nota:Bal Dip Nota: Sedir Ağacı
Ürün Açıklaması : Kendi yaşamını besteleyen erkeklerin kokusu! Dürtüsel tarz ve zerafet duygusu ile kutsanan, Roberto Cavalli Uomo, sofistikelik ve gelişigüzelliği kolayca harmanlıyor. Her durumda kendisi olan ve hiç rol yapma ihtiyacı duymayan, bağımsız ve özgür erkeği temsil ediyor. Kendine güvenen, doğal olarak baştan çıkarıcı kişiliği ile, etrafındaki insanların kalplerinde ve zihinlerinde derin izler bırakan karizmatik bir erkek. Şişenin yan kısımlarını süsleyen timsah pulları, Cavalli DNA’sına uygunluk taşıyor ve Cavalli erkeğinin, kalplerinde özgür ve vahşi kaldığını hatırlatıyor. Dörtgen şekli, erkeksilik ve güveni ifade ediyor. Özel aromatik oryantal ve odunsu koku, zaman tanımayan İtalyan sofistikeliği ve olumlu bir gözüpeklik arasında kusursuz bir ahenk yaratan, değerli içerik maddelerinin karışımından oluşuyor.
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Odunsu, Oryantal. Tepe Nota: Menekşe, Safran, Kakule. Kalp Nota: Lavanta, Adaçayı, Bal. Dip Nota: Sedir, Paçuli, Köknar Balsamı, Tonka.
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Mililitre Bilgisi : 60 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5000136621

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin