Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Roberto Cavalli Just Edt 90 Ml Erkek Parfüm
Roberto Cavalli Just Edt 90 Ml Erkek Parfüm 1
Roberto Cavalli Just Edt 90 Ml Erkek Parfüm 2

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Just Edt 90 Ml Erkek Parfüm

581 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : Derimsi ve odunsu bir karışım olan koku, ateşli erkekliğin ve baştan çıkarıcılığın simgesi olan vahşi pimento notalarıyla açılır. Bu güçlü başlangıcı, vetiver ağacının kokuya hafif dumanlı bir ahenk veren duygusal ve sofistike kalp notaları takip eder. Alt notalardaki yumuşak deri, bu zengin karışıma bir derinlik ve seksilik katar. Fresh, canlı ve duygusal… Bu koku gençliğe ve cazibeye yapılan bir övgü…
Ürün Açıklaması : Havada yayılan çekici bir koku. İç güdüsel olarak tanıdık. Göz ardı etmek bir yana inkar bile edilemez! Sadece arzu, sadece şehvet, sadece Just Cavalli... Just Cavalli For Him çekincesi olmayan bir maskülen, tarz ve şehvet dolu erkeklerin kokusu. Just Cavalli simgesi olan yılan ısırığı, güçlü bir aitlik sembolüdür. Derimsi ve odunsu bir karışım olan koku, ateşli erkekliğin ve baştan çıkarıcılığın simgesi olan vahşi pimento notalarıyla açılır. Bu güçlü başlangıcı, vetiver ağacının kokuya hafif dumanlı bir ahenk veren duygusal ve sofistike kalp notaları takip eder. Alt notalardaki yumuşak deri, bu zengin karışıma bir derinlik ve seksilik katar. Şişe tasarımı kokunun ruhuna sadık kalarak, Just Cavalli erkeğinin cesaretini ve cüretkarlığını tamamiyle somutlaştırır. Metalik koyu gri bir kılıf ile çevrelenmiş ağır mavi cam, güven ve denge hissi verir.
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Odunsu, Fresh. Tepe Nota: Tatlı Kırmızı Biber. Kalp Nota: Vetiver Ağacı. Dip Nota: Yumuşak Deri.
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Mililitre Bilgisi : 90 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5000041502

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin