Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Roberto Cavalli Gemma Di Paradiso Edp 50 Ml Kadın Parfüm
Roberto Cavalli Gemma Di Paradiso Edp 50 Ml Kadın Parfüm 1
Roberto Cavalli Gemma Di Paradiso Edp 50 Ml Kadın Parfüm 2

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Gemma Di Paradiso Edp 50 Ml Kadın Parfüm

569.95 TL
Sepette %30 Net İndirim
MM001

Sepette %30 Net İndirim

MM001

hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Dünyevi bir cennet içinde yer alan göz alıcı Paradiso kadını, Gamma di Paradiso ile hayattaki her anı saklamaya değer bir fırsata çeviriyor. Paradiso kadını cennet mücevherlerini buldu: Gemma di Paradiso. Koku, zenginliği ve sıra dışı yeşil ışığıyla en değerli Zümrüt'ten ilham aldı. Yemyeşil yabani yaseminin, mandalinanın yeşil ışığıyla büyüdüğü ve şehvetli vanilya ile zenginleştirildiği bir Cennet Bahçesi. Doğa, en kıymetli yeşil taştır. Koku ailesi: Floral Üst Nota: Mandalina Kalp Nota: Vahşi Yasemin Alt Nota: Vanilya
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Çiçeksi, Oryantal. Tepe Nota: Mandalina Ve Yeşil Armut. Kalp Nota: Vahşi Yasemin, Gül, Vadi Zambağı. Dip Nota: Beyaz Sedir Ağacı, Vanilya, Ambroksan.
Ürün Açıklaması : Roberto Cavalli Gemma di Paradiso, Paradiso evrenin yeni bir yönünü keşfediyor. Akdeniz gökyüzünün zengin ışığında yıkanmış büyüleyici bir zümrütü resmediyor. Bu göz alıcı mücevher, sonsuz bir baharda sürekli çiçek açan bir bahçenin yaprak dökmeyen güzelliğini yansıtıyor. Bu değerli taşların parlak yeşil derinlikleri, kokunun cazibe gücünü simgeliyor. Mandalina, vahşi yasemin, vadi zambağı ve yumuşak sedir ağacı dokunuşları olan ve değerli taşların ışıltısını kusursuz bir şekilde yansıtan amberimsi koku. Zarafet, arınma, doğal güzellik ve ince işçiliğin sembolize edilmiş hali. Yeşil degrade şişe, parfüme ilham veren zümrütü temsil eder. Elmas şeklindeki kapak, ışığı yakalayarak büyüleyici ışıltılar saçar.
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5001753002

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin