Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Roberto Cavalli Florence Amber Edp 50 Ml Parfüm
Roberto Cavalli Florence Amber Edp 50 Ml Parfüm 1
Roberto Cavalli Florence Amber Edp 50 Ml Parfüm 2
Roberto Cavalli Florence Amber Edp 50 Ml Parfüm 3

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Florence Amber Edp 50 Ml Parfüm

1541 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Koleksiyonun estetiğine sadık olan Roberto Cavalli Florence Amber, zarif şişesini koruyor. Camı süsleyen yontulmuş motifler, geleneksel İtalyan camcılığını andırıyor. Onlar ışıkla oynar, büyüleyici desenleri oluştururlar. Amber rengi tonu, koleksiyonun imza mor harfleriyle zıt olarak parfümün ışık kalitesini yansıtıyor. Kutusu, rafine metalik bakır kaplamayı Roberto Cavalli Florence’in sembolik mor logosuyla birleştiren bu kontrastı yansıtıyor. Kabartmalı alt kısım, şişenin süslemelerine hitap eder.
Ürün İçeriği : Koku ailesi: Floral Şipre Üst nota: İtalyan mandalinası Orta nota: Altın gardenya Alt nota: Bal
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Ürün Açıklaması : Heykelden resme, mimariden peyzaja, en incelikli sanatlara ışıltılı bir övgü olan Floransa, ayrıca olağanüstü çiçekleri ile tanınıyor. Roberto Cavalli Florence serisi ismini doğa ve kültürü, geçmiş ve geleceği, görkem ve yaşam sevincini uyumlu bir şekilde bir araya getiren bir ışık ve haz şehrinden alıyor. Roberto Cavalli Florence Amber, parlak bir floral şipre, sofistike bir kompozisyon, Toskana ışığına zeki ve tutkulu bir hediyedir. Çarpıcı açılışı, leziz mandalina ve limon esansları ile yenilenmiş bir şipre notası ile oluşuyor. Bu narin açılış, tatlı ayva, kaşmir ağacı ve altın bahçesi ile harmanlanan ikinci akora pürüzsüz bir geçiş yapıyor. Kusursuz beyaz çiçek, parfümün olağanüstü aydınlık boyutunu vurguluyor. Paçuli ile birleşen ılık bal dip notası, şipre uyumunu yakalıyor. Birlikte, kimseyi kayıtsız bırakmayan rafine ve bağımlılık yaratan bir iz yaratıyor. Zarif şişe tasarımınındeki camı süsleyen yontulmuş motifler geleneksel İtalyan cam sanatından ilham alıyor. Işıkla dans eden, büyüleyici bir göz zevki sunuyor.
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Çiçeksi, Şipre. Notalar: Mandalina Ve Limon Esansları, Şipre, Tatlı Ayva, Kaşmir Ağacı, Beyaz Çiçek, Paçuli, Ilık Bal.
Ürün Kodu: : 5002413264

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin