Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Roberto Cavalli Uomo Deep Desire Edt 100 Ml Erkek Parfüm
Roberto Cavalli Uomo Deep Desire Edt 100 Ml Erkek Parfüm 1
Roberto Cavalli Uomo Deep Desire Edt 100 Ml Erkek Parfüm 2
Roberto Cavalli Uomo Deep Desire Edt 100 Ml Erkek Parfüm 3
Roberto Cavalli Uomo Deep Desire Edt 100 Ml Erkek Parfüm 4

Roberto Cavalli Roberto Cavalli Uomo Deep Desire Edt 100 Ml Erkek Parfüm

636 TL
hopi

Kartsız Taksit ile Vade Farksız 3 Parçada Öde!

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Bu bir tutku anı. Bu hipnotik çift duygusallıklarını kucaklıyor. Lezzetli bir macera, kokunun sağladığı karşı konulamaz bir çekim. Onlar manyetik ve onların vücutları birbirine bağlı. Biber, tarçın ve safranın oluşturduğu baharatlı karışım ısıyı arttırırken mandalina ve sardunya çiçeğinin mayhoş notalarını keşfe çıkarır . Paçuli, sedir ağacı ve kaşmeranın yüksek doz odunsuluğu tonka notasının sıcaklığıyla karışarak baharatlı ve odunsu bir maskülenlik sunar.
Parfüm Notası : Üst notalar: Mandalina esansı, Sardunya çiçeği, Biber esansı. Orta notalar: Tarçın esansı, Sümbül, Safran. Dip nota: Paçuli, Kavrulmuş tonka fasülyesi, Altın sedir ağacı.
Parfüm Notası : Koku Ailesi: Oryantal, Baharatlı. Tepe Nota: Mandalina Esansı, Sardunya Çiçeği, Biber Esansı. Kalp Nota: Tarçın Esansı, Sümbül, Safran. Dip Nota: Paçuli, Kavrulmuş Tonka Fasülyesi, Altın Sedir Ağacı.
Ürün Açıklaması : Bir tutku anı! Biber, tarçın ve safranın oluşturduğu baharatlı karışım ısıyı arttırırken mandalina ve sardunya çiçeğinin mayhoş notalarını keşfe çıkarıyor. Paçuli, sedir ağacı ve kaşmeranın yüksek doz odunsuluğu tonka notasının sıcaklığıyla karışarak baharatlı ve odunsu bir maskülenlik sunuyor. Tutkulu, mecaracı ve seksi erkeklerin kokusu.
Ürün İçeriği : Belirtilmemis
Kullanım Şekli : Temiz tene istenilen sıklıkta uygulanır.
Mililitre Bilgisi : 100 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002488408

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin