Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Shiseido Global Skincare Firming Massage Bakım Maskesi
Shiseido Shiseido Global Skincare Firming Massage Bakım Maskesi 1

Shiseido Shiseido Shiseido Global Skincare Firming Massage Bakım Maskesi

2350 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Daha pürüzsüz ve ışıltılı cilt görünümü için cilde masaj yapılarak nem sağlayan ve cilt dokusunu yenileyici faydalar sunan özel maske. • Canlandırıcı masaj ve maskenin faydalarını etkili tek bir bakımda birleştirir. • Masaj esnasında eriyerek cildi arındıran granüllerle zenginleştirilmiştir. • LAG Revitalizer içerir. • Cilt yüzeyini sıkılaştıran nemlendirici bir maske olarak formüle edilmiştir. • Dermatolojik olarak test edilmişitir.
Ürün İçeriği : Cilde masaj yapılarak uygulanan ve pürüzsüz, parlak bir görünüm için olağanüstü nemlendirici özellik taşıyan cildi sıkılaştırıcı maskedir. Yaşlanma karşıtıdır. Anında aydınlık, yumuşaklık ve yoğun nem verirken düzenli kullanımda cildin sıkılığını, esnekliğini ve gençliğini arttırır.
Kullanım Şekli : Cildi temizledikten ve dengeledikten sonra kullanın. Özel spatulasıyla az miktarda jeli avucunuza alın.(İllüstrasyona bakınız) Göz çevresinden kaçınarak yüzünüze nazikçe sürünüz. İllüstrasyondaki gibi 2-3 dakika cilde masaj yaparak uygulayın. Maskenin 3 dakika daha cildinizde kalmasını sağlayın. Kağıt mendille silerek çıkarın
Ürün Kodu: : 5000088592

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin