Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting 320 Fondöten
Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting 320 Fondöten 1
Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting 320 Fondöten 2

Shiseido Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting 320 Fondöten

2950 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün İçeriği : "Ingredıents:Water(Aqua/Eau)・Dımethıcone・Tıtanıum Dıoxıde(Cı 77891)・Dıphenylsıloxy Phenyl Trımethıcone・Ethylhexyl Methoxycınnamate・Trıfluoropropyldımethyl/Trımethylsıloxysılıcate・Glycerın・Iron Oxıdes (Cı 77492)・Butylene Glycol・Hydrogenated Polydecene・Peg-10 Dımethıcone・Iron Oxıdes (Cı 77491)・Bıs-Butyldımethıcone Polyglyceryl-3・Dısteardımonıum Hectorıte・Tıtanıum Dıoxıde (Nano)・Sorbıtan Sesquıısostearate・Xylıtol・Erythrıtol・Dımethıcone/Peg-10/15 Crosspolymer・Iron Oxıdes (Cı 77499)・Mıca・Barıum Sulfate・Phenoxyethanol・Synthetıc Fluorphlogopıte・Alumınum Hydroxıde・Polysılıcone-2・Dısodıum Edta・Stearıc Acıd・Calcıum Alumınum Borosılıcate・Tocopherol・Dıpropylene Glycol・Trıethoxycaprylylsılane・Trıethoxysılylethyl Polydımethylsıloxyethyl Dımethıcone・Polyquaternıum-51・Bht・Cıtrus Unshıu Peel Extract・Thymus Serpyllum Extract・Alumına・Fagus Sylvatıca Bud Extract・Hydrolyzed Conchıolın Proteın・Polymethylsılsesquıoxane・Dımethıcone/Vınyl Dımethıcone Crosspolymer・ "
Kullanım Şekli : Kullanmadan önce çalkalayınız. Kilidi açmak için pompayı çevirin. Yeniden kilitlemek için pompayı tekrar yerine döndürün. Kullandıktan sonra pompayı silin. Şişeyi belirli bir açıyla tutun ve ürünün gelmesi için üstüne aşağı doğru bastırın. Cilt bakımından sonra uygulayın. Yüzün ortasından dışa doğru eşit bir şekilde uygulayın ve ekstra kapatmak istenen noktalara bir kez daha uygulayın.
Ürün Açıklaması : Koyu lekeler, cilt donukluğu, renk eşitsizliği gibi yaşa bağlı cilt tonu değişikliklerini daha az görünür hale getiren, ince çizgilerin ve kırışıklık görünümünü azaltan 12 saat kalıcılık sağlayan fondöten. Suya dayanıklı yapısı ile 24 saat boyunca cildin nemli kalmasını sağlar. İçerdiği özel teknoloji sayesinde parçalanmaya, akmaya ve bulaşmaya dayanıklıdır. Ayrıca içerdiği teknloji ve SPF30 sayesinde cildi hava kirliliğine karşı koruma özelliğine sahiptir. Parlak bitişlidir. Yoğun kapatıcılığa sahiptir.
Model Kodu : 16745
Menşei : Japonya
Koruma Faktörü : SPF 30
Yaş Aralığı : Tüm Yaş
Mililitre Bilgisi : 30 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Ürün Kodu: : 5002697694

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin