Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido EXPERT SUN PROTECTOR Face And Body Lotion SPF50+ 300 Ml Güneş Ürünü
Shiseido EXPERT SUN PROTECTOR Face And Body Lotion SPF50+ 300 Ml Güneş Ürünü 1

Shiseido Shiseido EXPERT SUN PROTECTOR Face And Body Lotion SPF50+ 300 Ml Güneş Ürünü

2500 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Materyal : SynchroShield™ teknolojisi ile formüle edilmiş güneş koruyucu, içerdiği WetForce teknolojisi sayesinde ter veya suya* maruz kaldığında, HeatForce teknolojisi sayesinde de ısıya* maruz kaldığında UV koruyucu etkiyi artıran devrim niteliğinde yeni bir teknolojiye sahiptir. Cilt kuruluğunu önlemeye yardımcı olmak için mükemmeldir. *in vitro testi BİR CİLT BAKIMI FORMÜLÜ,Cilt bakımı bileşenleri ile zenginleştirilmiş ürün, yaşlanmanın neden olduğu ince çizgilerin, kırışıklıkların ve cilt eşitsizliklerinin görünümüne karşı korumaya yardımcı olur. NatureSurge Complex ile formüle edilmiş, antioksidan özelliği olan bir bileşen içerir.* *in vitro testi EŞSİZ BİR DOKU,Suya dayanıklı ve her cilt tipine uygundur. Hafif yapısıyla ağırlık yapmaz. Daha pürüzsüz bir fondöten uygulaması ve kalıcı bir makyaj görünümü sağlar.
Ürün İçeriği : WATER(AQUA/EAU)・DIISOPROPYL SEBACATE・TALC・ISODODECANE・METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER・DIMETHICONE・ETHYLHEXYL SALICYLATE・ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE・ALCOHOL・PEG/PPG-9/2 DIMETHYL ETHER・OCTOCRYLENE・BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE・DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE・GLYCERIN・POLYBUTYLENE GLYCOL/PPG-9/1 COPOLYMER・SUCROSE TETRASTEARATE TRIACETATE・DEXTRIN PALMITATE・TRIMETHYLSILOXYSILICATE・PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE・LAURYL PEG-9 POLYDIMETHYLSILOXYETHYL DIMETHICONE・BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE・SILICA・HYDROGENATED POLYISOBUTENE・CALCIUM STEARATE・DISTEARDIMONIUM HECTORITE・ISOSTEARIC ACID・TITANIUM DIOXIDE (nano)・FRAGRANCE (PARFUM)・VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER・SODIUM CHLORIDE・TRISODIUM EDTA・HYDRATED SILICA・BHT・BUTYLENE GLYCOL・LIMONENE・LINALOOL・HYDROGEN DIMETHICONE・STEARIC ACID・SODIUM METABISULFITE・PEG/PPG-14/7 DIMETHYL ETHER・PEG-6・CITRONELLOL・HEXYL CINNAMAL・SAXIFRAGA SARMENTOSA EXTRACT・CITRAL・IRON OXIDES (CI 77491)・GERANIOL・SYZYGIUM JAMBOS LEAF EXTRACT・CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT・IRON OXIDES (CI 77492)・TOCOPHEROL・POLYSILICONE-2・SOPHORA ANGUSTIFOLIA ROOT EXTRACT・
Kullanım Şekli : ● Yaklaşık 1 cm ürün çıkacak şekilde altındaki düğmeyi çevirin ve eşit bir uygulama için doğrudan ve bolca uygulayın. ● Göz çevresi ve burun gibi zor uygulama alanlarında ürünü parmaklarınıza sürerek cilde iyice yedirin. ● Normal bir cilt temizleyici ile kolayca temizlenir.
Menşei : Fransa
Yaş Aralığı : 18+
Mililitre Bilgisi : 300 ml
Cilt Tipi : Tüm Cilt Tipleri
Koruma Faktörü : SPF 50+
Ürün Kodu: : 5002709979

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin