Hadi gel aradığını hızlıca bulalım...

Hesabın yok mu?Üye Ol
Sipariş Takip
Destek Yardım
Kargo Bedava
Shiseido Expert Sun Protector Cream Spf50 - 50 Ml Güneş Koruyucu Yüz Kremi
Shiseido Expert Sun Protector Cream Spf50 - 50 Ml Güneş Koruyucu Yüz Kremi 1

Shiseido Shiseido Expert Sun Protector Cream Spf50 - 50 Ml Güneş Koruyucu Yüz Kremi

1550 TL
hopi

Harcamaya Hazır Limit'inle Şimdi Al, 60 Gün Sonra 4 Taksitle Öde

Ürün Bilgileri
Ürün Açıklaması : Suya,tere ve güneşten gelen ısıya karşı direnç gösteren SynchroShield™ teknolojisi ile yüksek koruma sağlar.Cildi UV ışınlarına ve kuruluğa karşı korur.Hızlı bir şekilde cilde yayılır. Bakım içerikleri ile zenginleştirilmiş koruyucu krem; güneş ışınlarının sebep olduğu ince çizgiler,kırışıklıklar ve cilt tonu eşitsizliğini önlemeye yardımcı olur.İçeriğindeki HeatForce ve WetForce teknoloji sayesinde ısı,su ve ter ile temas ettiğinde koruyuculuğunu arttırır. ProfenseCel ™ formülü ince çizgiler,kırışıklıklar ve cilt tonu eşitsizliğini önlemeye yardımcı olur. Antioksidan özelliği olan NatureSurge kompleksi ile formüle edilmiştir. Suya dayanıklı bir ürün olarak su ile temas ettiğinde ürünün ciltten çıkmasının azalmasına katkıda bulunuyor.
Ürün İçeriği : İçerisindeki WetForce teknolojisi sayesinde cilt su ve ter ile temas ettiğinde UV ışınlarına karşı koruması artar.YENİ HeatForce teknolojisi ile cilt yüksek ısıya maruz kaldığında cildi koruma özelliği artar. ProfenseCel™ sayesinde UV ışınlarının neden olduğu yaşlanma belirtilerini önler. YENİ NatureSurge kompleksi cildi hava kirliliğine karşı korur. SuperVeil 360 ikicni bir cilt gibi çeşitli açılardan gelen UV ışınlarına karşı cildi korur.
Mililitre Bilgisi : 50 ml
Kullanım Şekli : Cildinizin UV ışınlarına karşı yüksek korumaya ihitiyacı olduğunda yaz ve kış aylarında kullanıma uygundur. Günlük cilt bakım ritüelinizin son adımı olarak veya nemlendirici yerine kullanınız.
Ürün Kodu: : 5002588439

0

(0)

Değerlendirmeler

Lütfen bekleyin